Δεν ετοιμάζει αλλαγές ο Μαρτίνς για Ξάνθη

Ο Ολυμπιακός θα πάει με τους θεωρητικά πιο «βασικούς» στο παιχνίδι της Κυριακής (9/12, 15.30) κόντρα στην ακριτική ομάδα. Υποψήφιοι για ενδεκάδα οι Τοροσίδης και Λάζαρος.

 

Δεν ετοιμάζει αλλαγές ο Μαρτίνς για Ξάνθη

Κάποια σοβαρή δοκιμή στην προπόνηση της Πέμπτης (6/12) δεν έχει γίνει. Ωστόσο, υπάρχει μία αίσθηση ότι ο Πέδρο Μαρτίνς δεν θα προχωρήσει σε φοβερές και τρομερές αλλαγές στο ματς με την Ξάνθη την Κυριακή (9/12, 15.30), επειδή ακολουθεί ο «τελικός» της 13ης Δεκεμβρίου με την Μίλαν στο Καραϊσκάκη.

Συγκριτικά με την ενδεκάδα που είχε παρατάξει στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό, το πολύ-πολύ να γίνουν τρεις αλλαγές και η μία εξ αυτών να είναι αναγκαστική, καθώς ο Καμαρά ακόμη και να μπει στο αεροπλάνο για Ξάνθη, πολύ δύσκολα θα βρεθεί στο αρχικό σχήμα επειδή προέρχεται από το τράβηγμα στον οπίσθιο μηριαίο.

Σε αυτή την περίπτωση ο Μπουχαλάκης με τον Νάτχο θα διεκδικήσουν τη μία θέση στα χαφ ως παρτενέρ του Γκιγιέρμε.

Σε ό,τι έχει να κάνει με τις άλλες δύο αλλαγές που έχουν κάποιες πιθανότητες να γίνουν από πλευράς Μαρτίνς, η μία αφορά στο δεξί άκρο της άμυνας (Τοροσίδης αντί Ελαμπντελαουί) και η άλλη στο ένα «φτερό» της επίθεσης (Λάζαρος αντί Ναουέλ).

Όλα αυτά όμως είναι πολύ πιθανό να ξεκαθαρίσουν στην προπόνηση της Παρασκευής (7/12), καθώς ο Μαρτίνς συνηθίζει προπαραμονή των αγώνων να κάνει κάποιες δοκιμές που να «φωτογραφίζουν» εώς έναν βαθμό την ενδεκάδα.