Το πάρτι του Μαρινάκη με καλεσμένο τον μεγαλοατζέντη Μέντες

Ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού διοργάνωσε ένα πάρτι σε ένα κορυφαίο μπαρ-ρεστοράν στο Λονδίνο και μεταξύ άλλων είχε προσκαλέσει τον Πορτογάλο μεγαλοατζέντη που έχει στο πελατολόγιό του τον Νέλσον Ολιβέιρα της Νόριτς.

Το πάρτι του Μαρινάκη με καλεσμένο τον μεγαλοατζέντη Μέντες

Πολύς κόσμος βρέθηκε στο «Buddha-Bar Restaurant» του Λονδίνου, εκεί όπου προχθές το βράδυ ο Βαγγέλης Μαρινάκης διοργάνωσε ένα μεγάλο πάρτι με εκλεκτούς καλεσμένους από τον επιχειρηματικό, εφοπλιστικό, αλλά και αθλητικό κόσμο.

Μεταξύ άλλων ήταν και ο Ζόρζε Μέντες, ένας εκ των κορυφαίων ατζέντηδων (αν όχι ο κορυφαίος) του πλανήτη. Ο Πορτογάλος μάνατζερ έκανε αρκετές «δουλειές» το περασμένο καλοκαίρι με τον Βαγγέλη Μαρινάκη τόσο στον Ολυμπιακό (Σα, Χασάν, Ποντένσε, Μιράντα), όσο και στη Νότιγχαμ (πήγε τρεις παίκτες του, τους Καρβάλιο, Ντίας και Ντιόγο).

Δεν αποκλείεται να συμβεί κάτι και ενόψει Ιανουαρίου, μιας και το όνομα του 27χρονο στράικερ Νέλσον Ολιβέιρα της Νόριτς είναι ένα από τα πολλά που έχουν ακουστεί, αλλά από τους λίγους που εξετάζουν σοβαρά στο λιμάνι.

Η παρουσία του Μέντες λοιπόν, στο πάρτι του Μαρινάκη στάθηκε αρκετή για να τροφοδοτήσει σενάρια μεταγραφικής φύσεως. Όπως κυκλοφορούν διάφορα για τον Ολυμπιακό, έτσι και στην Αγγλία έχουν αρχίσει σενάρια ότι μπορεί ο Πορτογάλος μεγαλοατζέντης να πάει κι άλλον παίκτη του στη Νότιγχαμ…