Ο Κούγιας μίλησε για το «στρουμφάκι του ΠΑΟΚ» και τη μεταγραφή του Μποζίνοφ

O Αλέξης Κούγιας αποκάλυψε με ποιον παράγοντα του ΠΑΟΚ είχε προβλήματα όταν πήγαινε με την αποστολή της ΑΕΛ στην Τούμπα. 

Ο Κούγιας μίλησε για το «στρουμφάκι του ΠΑΟΚ» και τη μεταγραφή του Μποζίνοφ

Την Κυριακή (9/12) η ΑΕΛ αγωνίζεται στην Τούμπα κόντρα στον ΠΑΟΚ. Μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης ο Αλέξης Κούγιας αναφέρθηκε στις σχέσεις του με τον ΠΑΟΚ και έδωσε πληροφορίες για την υπόθεση της μεταγραφής του Βαλερί Μποζίνοφ στην ΑΕΛ.

Αναλυτικά όσα είπε ο μεγαλομέτοχος της ΑΕΛ στον «FAIR PLAY FM 96,1»:

Για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ:

«Μόνο έναν ενδοιασμό έχω, γιατί έμαθα ότι 21:00 παίζει η Μπόκα με την Ρίβερ, δεν θέλω να χάσω αυτό το παιχνίδι οπότε μπορεί και να μην έρθω. Η φιλοξενία που είχα στην Τούμπα ακόμα και στις εποχές των εντάσεων με την οικογένεια Σαββίδη, ήταν υποδειγματική. Τώρα δεν υπάρχει αυτή η ένταση αλλά σε κάθε περίπτωση ήταν υποδειγματική, με αυτό το στρουμφάκι τον Μίχελ είχα κάτι αντιπαραθέσεις αλλά όλα εντάξει. Στο αγωνιστικό κομμάτι, ότι πάρουμε είναι θετικό ακόμα και μια ωραία εμφάνιση με ήττα. Θέλω να είμαι περήφανος για την ομάδα μου γιατί σε τέτοια ματς βλέπεις το επίπεδο της ομάδας. Μην ξεχνάτε ότι είμαστε μία καινούργια ομάδα. Θέλω να έχω ωραία εικόνα σαν ομάδα, μέχρι τώρα είμαι ευχαριστημένος με τους παίκτες που πήραμε, κάποιους τους έχω επιλέξει και εγώ μαζί με τους υπόλοιπους αρμόδιους, απλώς είναι κάποιοι που βγήκαν πρώτη φορά από την χώρα τους».

Για τον Μποζίνοφ:

«Αν καταφέρει ο προπονητής και τον ψήσει να έρθει σε οικονομικά λογικά πλαίσια γιατί όπως καταλαβαίνετε δεν γίνεται να θέσεις τον μισό οικονομικό προϋπολογισμό σου σε έναν μόνο παίκτη, ας έρθει. Έχει παίξει σε μεγάλες ομάδες αλλά το θέμα είναι οικονομικό. Ο προπονητής που έχουμε είναι μεγάλη προσωπικότητα, αν καταφέρει να τον φέρει θα ανέβουμε και εμείς ένα επίπεδο. Εμείς βγάζουμε τώρα έναν μεγάλο σέντερ φορ τον Νούνιτς που είναι 22 χρονών. Γιατί να δημιουργήσω πρόβλημα στον Νούνιτς;».

Για την διαιτησία και τον ορισμό του Λάμπρου:

«Ο Λάμπρου έκανε την δουλειά με την Ξάνθη και τον ξαναεπέλεξαν. Έχω κάνει μήνυση και ζήτησα να ανοίξουν οι τηλεφωνικές γραμμές. Είναι εργαλείο του συνεργείου. Εγώ δέχομαι να μπουν ξένοι διαιτητές αλλά θα είναι αδικία για κάποιους Έλληνες οι οποίοι είναι καλοί».