Ολυμπιακός: Ο φορ πάει για μετά τη Μίλαν

Τα σενάρια είναι πολλά, η προεργασία έχει γίνει, αλλά στον Ολυμπιακό κοιτάζουν στην παρούσα φάση να βάλουν ένα «φρένο» στη μεταγραφολογία και να στρέψουν την προσοχή όλων στα δύο ματς με Ξάνθη και Μίλαν.

Ολυμπιακός: Ο φορ πάει για μετά τη Μίλαν

Στον Ρέντη προετοιμάζονται πυρετωδώς για το παιχνίδι με την Ξάνθη στα Πηγάδια (9/12, 15.30), ένα ματς που έχει και έναν χαρακτήρα «τελικού» από την άποψη ότι ο Ολυμπιακός ευρισκόμενος στο -6 από τον ΠΑΟΚ, δεν πρέπει να αρχίσει να πετάει βαθμούς αριστερά και δεξιά.


Ο Πέδρο Μαρτίνς έχει ξεκινήσει ήδη τα «φροντιστήρια» στους ποδοσφαιριστές του για την αναμέτρηση στα Πηγάδια και για αυτό το λόγο στο λιμάνι έχουν αρχίσει να βάζουν ένα «φρένο» σε όλη αυτή τη μεταγραφολογία που έχει ξεκινήσει γύρω από το θέμα της απόκτησης του φορ.


Προεργασία έχουν κάνει οι «ερυθρόλευκοι» για τον «κίλερ» που αναζητούν, έτσι ώστε να λύσει το πρόβλημα που έχει εντοπιστεί στην «εκτέλεση». Έχουν γίνει δηλαδή κάποιες ερωτήσεις π.χ. για τον Νέλσον Ολιβέιρα της Νόριτς, για τον Χαμπίμπ Ντιαλό της Μετς. Επίσης και ο Μαρτίνς έχει παραδώσει λίστα, ενώ υπάρχουν και οι προτάσεις που έχουν φτάσει στα γραφεία της ΠΑΕ όπως οι Σολδάδο και Σοριάνο.


Ωστόσο, εώς και το παιχνίδι με την Μίλαν δεν πρόκειται να υπάρξει κάποια ουσιαστική εξέλιξη. Προέχουν τα ματς με την Ξάνθη και τους «ροσονέρι» και εν συνεχεία θα «γκαζώσουν» οι Πειραιώτες για να φέρουν το συντομότερο δυνατόν τον φορ που έχει ζητήσει ο Πέδρο Μαρτίνς.