Αυτό είναι το προπονητικό κέντρο του Λεβαδειακού - Σύγχρονο και... κουκλί (pics)

Δείτε τις αναβαθμισμένες εγκαταστάσεις της ομάδας της Βοιωτίας.

Αυτό είναι το προπονητικό κέντρο του Λεβαδειακού - Σύγχρονο και... κουκλί (pics)

Σε μια πλήρη και εντυπωσιακή αναβάθμιση των προπονητικών εγκαταστάσεων της στη Χαιρώνεια προχώρησε η διοίκηση της Π.Α.Ε. Λεβαδειακός, δημιουργώντας ένα προπονητικό κέντρο με άριστες προδιαγραφές για μια ομάδα που αγωνίζεται στην Super League. Τα πάντα έχουν ολοκληρωθεί εδώ και αρκετό καιρό με αποτέλεσμα τεχνικό τιμ και ποδοσφαιριστές να εργάζονται καθημερινά σε ιδανικές συνθήκες προπόνησης.

Οι εγκαταστάσεις περιλαμβάνουν γήπεδο ποδοσφαίρου με φυσικό χλοοτάπητα, σύγχρονα αποδυτήρια για τους ποδοσφαιριστές και το προπονητικό team, γραφεία εργασίας για το προπονητικό team, αίθουσα γυμναστικής με όλα τα απαραίτητα όργανα για την σωστή εκγύμναση των ποδοσφαιριστών, και αίθουσα ιατρείου με τον κατάλληλο εξοπλισμό για την αποθεραπεία των παικτών. Υπάρχει επίσης χώρος χαλάρωσης των ποδοσφαιριστών ο οποίος λειτουργεί και ως αναψυκτήριο για τους ποδοσφαιριστές και το προπονητικό team, καθώς και χώρος στάθμευσης.

Ο Πρόεδρος της ΠΑΕ Λεβαδειακός κ. Κωνσταντίνος Κολοκυθάς, με αφορμή την ολοκλήρωση των εργασιών, τόνισε: «Ως Διοίκηση της Π.Α.Ε. Λεβαδειακός έχουμε την πεποίθηση, ότι το χτίσιμο μιας ομάδας δεν περιορίζεται μόνο στο έμψυχο υλικό της. Σίγουρα οι άνθρωποι είναι η ψυχή μιας ομάδας, αλλά ένα σωστό προπονητικό κέντρο δίνει στην τεχνική ηγεσία και τους ποδοσφαιριστές, τα εφόδια αλλά και τα ερείσματα για να δουλέψουν και να προχωρήσουνε σε ακόμη πιο ψηλά επίπεδα απόδοσης. Πιστεύουμε ότι με την ολοκλήρωση των εργασιών, οι αναβαθμισμένες αθλητικές εγκαταστάσεις στη Χαιρώνεια παρέχουν όλα τα εφόδια και ευελπιστούμε ότι θα έρθουν καλύτερες ημέρες, για εμάς και την ομάδα μας».