Βίντεο και τακτική στην Ξάνθη

Απογευματινή προπόνηση περιλάμβανε το πρόγραμμα της ομάδας της Θράκης που προετοιμάζεται για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό.

Βίντεο και τακτική στην Ξάνθη

Όλα τα λεφτά είναι για τη Ξάνθη το παιχνίδι της Κυριακής με τον Ολυμπιακό. Η ομάδα της Θράκης προέρχεται από τρεις συνεχόμενες ήττες και θέλει να βάλει τέλος σε αυτό το αρνητικό σερί. Γνωρίζει φυσικά πως απέναντι της έχει έναν αντίπαλο που επίσης έχει τεράστια ανάγκη από βαθμούς, όμως, θέλει πάση θυσία να σταματήσει το αρνητικό σερί.

Η προετοιμασία της Ξάνθης για το ματς με τον Ολυμπιακό συνεχίστηκε την Τετάρτη (5/12) με απογευματινή προπόνηση που διεξήχθη στο προπονητικό κέντρο στα Πηγάδια. Το πρόγραμμα περιλάμβανε ασκήσεις ενδυνάμωσης στο γυμναστήριο και ανάλυση βίντεο από τον Μίλαν Ράσταβατς.

Ο τεχνικός της Ξάνθης έριξε πολύ μεγάλο βάρος σε θέματα τακτικής. Δούλεψε πολύ τόσο με την άμυνα όσο και με την επίθεση δίνοντας οδηγίες προς τους ποδοσφαιριστές για το τι πρέπει να κάνουν στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό.

Τον Μίλαν Ράσταβατς δεν τον προβληματίζουν απλά οι τρεις συνεχόμενες ήττες, αλλά και το γεγονός πως σε αυτά τα ματς η ομάδα του δεν έχει καταφέρει να σκοράρει.