Ο Νάτχο για Τουρέ και rotation

Ο Ισραηλινός μίλησε σε Μέσα της πατρίδας του για τη διαχείριση του ρόστερ, ενώ δήλωσε ικανοποιημένος από την παραμονή του στον Πειραιά.

Ο Νάτχο για Τουρέ και rotation

Έχει αποδειχτεί πως είναι ο ποδοσφαιριστής που προερχόμενος από τον πάγκο θα κάνει τη διαφορά στον Ολυμπιακό. Ο Μπίμπαρς Νάτχο περί ου ο λόγος δεν έχει βρει το χρόνο που θα ήθελε ή περίμενε και ο ίδιος όταν πήρε την απόφαση να φορέσει την ερυθρόλευκη φανέλα. Παρόλα αυτά, όμως, έχει αποδειχτεί πως είναι καθοριστικός για τους Πειραιώτες.

Ο Ισραηλινός χαφ των «ερυθρόλευκων» μίλησε στο Mako.co.il και αναφέρθηκε και σε θέματα που έχουν σχέση με τον Ολυμπιακό. «Έχω μπει σε μία διαδικασία όπου παίζω πολύ περισσότερο στην ομάδα. Απολαμβάνω το ποδόσφαιρο στον Ολυμπιακό», είπε ο Ισραηλινός χαφ των «ερυθρόλευκων».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στον Τουρέ και στο γεγονός πως ακόμα κι αυτός δεν βρίσκει πολύ χρόνο συμμετοχής στην ομάδα του Πειραιά. «Έχουμε και στην ομάδα τον Τουρέ που δεν έχει παιχνίδια τώρα τελευταία αλλά είχε παίξει πριν κάποια ματς και είναι μέρος του rotation. Πιστεύω πως έχουμε την καλύτερη ομάδα στο πρωτάθλημα και πως η υπόθεση της διεκδίκησης του τίτλου έχει ακόμα... δρόμο», τόνισε χαρακτηριστικά ο Μπίμπαρς Νάτχο.