Τι έγινε στο τραπέζι που έκανε ο Τουρέ

Γιατί ο Ιβοριανός χαφ κέρασε τους συμπαίκτες του, τι συνέβη σε γνωστό εστιατόριο στο Μικρολίμανο το μεσημέρι της Τετάρτης.

Τι έγινε στο τραπέζι που έκανε ο Τουρέ

Όπως σας έγραψε το «ΦΩΣ» ο Γιάγια Τουρέ έκανε το τραπέζι στους συμπαίκτες του και σε όλο το προσωπικό της ομάδας του Πειραιά. Το παρών στο τραπέζι που έγινε σε γνωστό εστιατόριο στο Μικρολίμανο έδωσε, το τεχνικό επιτελείο, το ιατρικό και όλοι εργάζονται στο ποδοσφαιρικό τμήμα του Ολυμπιακού.

Το γεγονός πως ο Ιβοριανός χαφ επέλεξε να κάνει το τραπέζι στους συμπαίκτες του αυτή την περίοδο είχε ως αποτέλεσμα να δημιουργήσει μία έντονη φημολογία για το μέλλον του στην ομάδα του Πειραιά. Όχι άδικα, αφού ο Γιάγια δεν διανύει και τις καλύτερες του ημέρες στο μεγάλο λιμάνι.

Ο Τουρέ δεν είπε το παραμικρό στους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού σχετικά με το μέλλον του. Δεν ανακοίνωσε τίποτα όπως περίμεναν πολλοί. Έγινε ένα τραπέζι σε εξαιρετικό κλίμα με τους ποδοσφαιριστές να εύχονται χρόνια πολλά στον Ομάρ Ελαμπντελαουί, ο οποίος έχει τα γενέθλια του.

Ο 35χρονος χαφ, πάντως, ανεξάρτητα από το τι θα γίνει δεν έχει δώσει το παραμικρό δικαίωμα όλο αυτό το διάστημα. Διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις με τους συμπαίκτες του και με το τεχνικό επιτελείο. Μάλιστα μετά το ματς με τον Παναιτωλικό μίλησε με τον Πέδρο Μαρτίνς και του ζήτησε σχετική άδεια για να γίνει το τραπέζι σήμερα μετά την προπόνηση. Ο Πορτογάλος άναψε το πράσινο φως παρά το γεγονός ότι υπάρχουν τα ματς με Ξάνθη και Μίλαν, αφού το είδε και εκείνος ως μία πολύ καλή ευκαιρία για να βρεθεί όλη η ομάδα μαζί.

Το κλίμα ήταν εξαιρετικό στο γεύμα της ομάδας του Πειραιά. Τα πειράγματα έδιναν και έπαιρναν μεταξύ των ποδοσφαιριστών και πέρα από τον Τουρέ που κέρασε το κεντρικό πρόσωπο ήταν ο Ομάρ που είχε τα γενέθλια του. Επαναλαμβάνουμε, όμως, πως δεν έγινε η παραμικρή κουβέντα για το μέλλον του Ιβοριανού χαφ.