Οι μπακ έκαναν αυτό ακριβώς που ζητάει ο Μαρτίνς

Κούτρης και Ελαμπντελαουί ήταν κλειδιά στην εξαιρετική εικόνα του Ολυμπιακού στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό.

Οι μπακ έκαναν αυτό ακριβώς που ζητάει ο Μαρτίνς

Η εικόνα του Ολυμπιακού στο ματς με τον Παναιτωλικό ήταν εξαιρετική στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα. Υπήρχαν στιγμές που η ομάδα του Πειραιά έκρυβε τη μπάλα και είχε πολύ γρήγορη ανάπτυξη. Τα άκρα της δούλευαν υπέροχα και έδιναν την αίσθηση πως όποτε ήθελαν έφτιαχναν φάσεις.

Πολλές φορές έχουν μάθει ότι ο Μαρτίνς στην ανάπαυλα ζητάει από τους μπακ να ανεβαίνουν περισσότερο και να βοηθούν πολύ στην ανάπτυξη της ομάδας και στο επιθετικό σκέλος του παιχνιδιού. Στο ματς με τον Παναιτωλικό οι δύο του ακραίοι μπακ έκαναν όλη τη διαφορά.

Ο Ελαμπντελαουί ήταν υπέροχος. Έχει κάνει συγκλονιστικό ματς και πολλές κούρσες. Έχει πατήσει αρκετές φορές την αντίπαλη περιοχή, έχει δημιουργήσει φάσεις και έχει εξαιρετικούς συνδυασμούς με τον Ποντένσε. Ο Νορβηγός έχει κάνει ένα φοβερό ματς με την άμυνα του Παναιτωλικού να δεινοπαθεί.

Ο Κούτρης από την άλλη μία από τα ίδια. Ένα γεμάτο παιχνίδι με φοβερά ανεβάσματα και ένα σουτ που θύμισε… Γεωργάτο και το έβγαλε εντυπωσιακά ο Κυριακίδης. Εξαιρετικός και στα αμυντικά του καθήκοντα ο Λεονάρντο. Έχει κάνει πολλές πλαγιοκοπήσεις, έχει πατήσει την αντίπαλη περιοχή απειλητικά και μάλιστα σε 1-2 περιπτώσεις αν εκβίαζε τις φάσεις θα μπορούσε να τις τελειώσει και μόνος του.

Αυτό ζητάει ο Πέδρο Μαρτίνς από τους ακραίους του μπακ και αυτό έκαναν στο ματς με τον Παναιτωλικό. Σε τέτοια παιχνίδια άλλωστε οι μπακ πρέπει να έχουν ενεργό ρόλο στην επίθεση προκειμένου και η ομάδα να χαλάει την αμυντική ισορροπία του αντιπάλου.