Πως έζησε το ματς με τον Παναιτωλικό ο Τουρέ (pics)

Μπορεί να μην διανύει και τις καλύτερες του ημέρες στον Ολυμπιακό, αλλά ο Ιβοριανός χαφ παραμένει ένας εξαιρετικός επαγγελματίας.

Πως έζησε το ματς με τον Παναιτωλικό ο Τουρέ (pics)

Εκτός αποστολής είχε μείνει ο Γιάγια Τουρέ και από το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό. Όλο και πιο έντονη είναι η φημολογία για το μέλλον του Ιβοριανού, ο οποίος μάλιστα ετοιμάζεται να κάνει το τραπέζι στους συμπαίκτες του τις επόμενες ημέρες. Με την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί ο Τουρέ μοιάζει πολύ δύσκολο να μείνει στο λιμάνι μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου.

Παρά το γεγονός πως τα πράγματα δεν έχουν εξελιχθεί έτσι όπως τα περίμενε τόσο ο ίδιος όσο και η ομάδα ο Ιβοριανός παραμένει ένας εξαιρετικός επαγγελματίας. Κανείς δεν έχει να πει το παραμικρό για τη συμπεριφορά του και όλο αυτό το διάστημα δεν έχει δώσει κανένα δικαίωμα.

Ακόμα και στο ματς με τον Παναιτωλικό ο 35χρονος χαφ όχι απλά βρέθηκε στο «Γ. Καραϊσκάκης», αλλά ήταν και πολύ κοντά στους συμπαίκτες του. Στην ανάπαυλα βρέθηκε έξω από το αποδυτήρια έδωσε το χέρι του σε όλους τους ποδοσφαιριστές, συμβούλεψε τον Ναουέλ, τον οποίο και αγκάλιασε, ενώ στη συνέχεια παρακολούθησε όρθιος το ματς από τη φυσούνα.