Η ΚΕΔ «γλυκαίνει» τον Ατρόμητο με ξένους διαιτητές στον β΄ γύρο

Το πρωί της Δευτέρας ο Γιώργος Σπανός συναντήθηκε με ανθρώπους της ΚΕΔ  για να τους εκφράσει τα παράπονα που έχει ο Ατρόμητος από την αντιμετώπιση του από την Επιτροπή.

Η ΚΕΔ «γλυκαίνει» τον Ατρόμητο με ξένους διαιτητές στον β΄ γύρο

Μετά το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό την προηγούμενη εβδομάδα, ο Ατρόμητος είχε ζητήσει ακρόαση από την ΚΕΔ για να εκφράσει τα παράπονα του προς εκείνη. Η συνάντηση μεταξύ των δύο πλευρών πραγματοποιήθηκε το πρωί της Δευτέρας (4/12).

Ο Γιώργος Σπανός παραπονέθηκε στους ανθρώπους της ΚΕΔ κυρίως για το αίτημα των Περιστεριωτών για ξένους διαιτητές στα παιχνίδια με τον Ολυμπιακό, τον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ το οποίο πέρασε στα «ψιλά» παρά το γεγονός ότι οι «ασπρόμαυροι» και οι Πειραιώτες ήταν σύμφωνοι. Εν τέλει αυτά τα παιχνίδια τα διεύθυναν Έλληνες διαιτητές αφού η ΚΕΔ δεν απάντησε ποτέ.

Η εξήγηση που άκουσε ο ισχυρός άντρας του «αστεριού» ήταν ότι η ΚΕΔ έχει συγκεκριμένο μπάτζετ για τους διαιτητές και ο ορισμός ξένων ρέφερι ανεβάζει το κόστος. Πάντως το πιθανότερο είναι πως στα αντίστοιχα παιχνίδια του δεύτερου γύρου δεν θα οριστούν ντόπιοι διαιτητές και το αίτημα του Ατρόμητου θα ικανοποιηθεί.