Ολυμπιακός: Γιατί θα «τραπεζώσει» όλη την ομάδα ο Τουρέ

Τις επόμενες μέρες ο Ιβοριανός χαφ σκοπεύει να κεράσει τους συμπαίκτες του και όλο το σταφ, χωρίς ωστόσο να έχει αποκαλύψει για ποιο λόγο προχωράει σε αυτή την κίνηση. Αναπόφευκτα όμως γίνονται συνειρμοί αναφορικά με το μέλλον του.

 

Ολυμπιακός: Γιατί θα «τραπεζώσει» όλη την ομάδα ο Τουρέ

Όπως αποκαλύπτει σήμερα το «ΦΩΣ», ο Γιάγια Τουρέ ενημέρωσε τους συμπαίκτες του στο περιθώριο του ματς με τον Παναιτωλικό ότι σκοπεύει να τους κάνει το τραπέζι τις επόμενες μέρες.


Ο Ιβοριανός χαφ δεν εξήγησε τον λόγο που θα προχωρήσει στη συγκεκριμένη κίνηση. Πάντως γενέθλια δεν έχει, καθώς έχει γεννηθεί στις 13 Μαϊου 1983.


Οπότε, μετά και τον αποκλεισμό του από το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό και τα όσα κυκλοφορούν στο εξωτερικό περί «σαφαριού» από τον Σέλουκ να του βρει ομάδα, είναι λογικό να γίνονται διάφοροι συνειρμοί για τον λόγο που αποφάσισε να κεράσει τους συμπαίκτες του και όλο το σταφ.


Από το στόμα του Τουρέ δεν έχει βγει καμία ατάκα τύπου «εγώ θα φύγω τον Γενάρη». Μάλιστα, ο Μαρτίνς που ρωτήθηκε στη συνέντευξη Τύπου τόνισε ότι ο 35χρονος άσος θα πρέπει να δουλέψει περισσότερο για να κερδίσει τη θέση του στη 18άδα.


Πάντως, το τάιμινγκ που επιλέγει για να κάνει το τραπέζι σε όλη την ομάδα, είναι λογικό να ταξιδεύει το μυαλό αρκετών στο ότι υπάρχει κάποιος σοβαρός λόγος. Κι όταν τον τελευταίο καιρό ο Σέλουκ έχει ενεργοποιηθεί για να του βρει ομάδα τον Γενάρη, αναπόφευκτα το μυαλό ταξιδεύει προς τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο.