Μέχρι πότε θα κερδίζει έτσι ο ΠΑΟΚ;

Ο ΠΑΟΚ νομοτελειακά θα πρέπει κάποια στιγμή να χάσει στη Superleague αφού δε γίνεται η ίδια ιστορία να επαναλαμβάνεται σε κάθε αγώνα του.

Μέχρι πότε θα κερδίζει έτσι ο ΠΑΟΚ;

Δεν πέρασαν παρά μόνο λίγα 24ωρα από τη συνέντευξη του Βιεϊρίνια στον Ντέμη Νικολαΐδη και ο ΠΑΟΚ δικαίωσε απόλυτα τον αρχηγό του σε μια ερώτηση του πρώην ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ:

- Ο ΠΑΟΚ κερδίζει τα παιχνίδια, έχοντας βάλει τα περισσότερα από το 45’ ως το 60’. Και σκέφτομαι αν αυτό έχει να κάνει με έναν προπονητή που διαβάζει τα παιχνίδια και κάτι αλλάζει. Κάτι γίνεται στα αποδυτήρια στο ημίχρονο, δηλαδή…

«Σίγουρα», απάντησε ο Βιεϊρίνια και αγώνας κόντρα στη Λαμία ήρθε να αποδείξει του λόγου το αληθές. Ο ΠΑΟΚ που στο πρώτο ημίχρονο ήταν τυχερός αφού ο διαιτητής έβγαλε... καταρράκτη στο χέρι του Βιεϊρίνια στην περιοχή της ομάδας του, κατάφερε με ένα γκολ στο 54ο λεπτό να αποδράσει εμ το διπλό και από τη Λαμία.

Ας μην ασχοληθούμε καθόλου με το τι σφύριξε και τι δεν σφύριξε ο Τσαμούρης στη Λαμία. Υπάρχουν ειδικοί που θα εξετάσουν την απόδοσή του και ανάλογα θα αποφανθούν αν στάθηκε καλά ή όχι ο Έλληνας ρέφερι στο γήπεδο.

Αυτό που θα πρέπει να μας απασχολήσει είναι το γεγονός ότι μέχρι τώρα τον ΠΑΟΚ εκτός από τη διαιτησία τον πάει και η τύχη. Διότι δε γίνεται συνεχώς να τη... βγάζει καθαρή στο πρώτο ημίχρονο και να παίρνει τη νίκη στο δεύτερο. Θα βρεθεί ο αντίπαλος που θα του βάλει το γκολ στο πρώτο ημίχρονο που δείχνει μέχρι τώρα να «ψάχνεται» και θα γυρίσει η τύχη. Ο ΠΑΟΚ δεν μπορεί να βγάλει ένα ολόκληρο πρωτάθλημα πετώντας ουσιαστικά ένα ημίχρονο και παίρνοντας νίκες στο δεύτερο.

Είπαμε και παραπάνω ότι νομοτελειακά, αυτό κάποτε θα σταματήσει. Και τότε θα έρθουν και οι ήττες και θα πρέπει να δούμε πόσο «δεμένη» θα είναι η ομάδα του δικέφαλου του βορρά και μετά από αυτές...