Λαμία-ΠΑΟΚ 0-1: Με το πόδι του Βαρέλα και το «χέρι» του Βιεϊρίνια

Ένα γκολ του Βαρέλα στο 54΄ έδωσε στον ΠΑΟΚ, που αγωνιζόταν με δέκα ποδοσφαιριστές από το 62΄, χρυσή νίκη 1-0 στη Λαμία. 

Λαμία-ΠΑΟΚ 0-1: Με το πόδι του Βαρέλα και το «χέρι» του Βιεϊρίνια

Μια στημένη φάση στο 54’ με τον Βαρέλα σε ρόλο επιθετικού να κερδίζει κατά κράτος τον Μπαράλες, ήταν αρκετή για τον ΠΑΟΚ για να νικήσει δύσκολα 1-0 στη Λαμία και να πάρει τρεις πολύτιμους βαθμούς.

Σημαντικό ρόλο έπαιξε και η απόφαση του Πειραιώτη διαιτητή Τσαμούρη, που στο 12’ αν και ήταν μπροστά στο σουτ του Επστάιν, όπου η μπάλα βρήκε στο απλωμένο χέρι του Βιεϊρίνια, έδωσε συνέχεια στο παιχνίδι, προκαλώντας διαμαρτυρίες, αλλά και αμηχανία στους γηπεδούχους.

Πέναλτι ζήτησε και ο ΠΑΟΚ για χέρι στον Αντέτζο στο 20’. Το παιχνίδι είχε αρκετές φάσεις και η Λαμία ήταν εξαιρετική στο πρώτο ημίχρονο, αλλά δεν μπόρεσε να νικήσει τον Πασχαλάκη, που ήταν ο κορυφαίος του ΠΑΟΚ. Στο 63΄αποβλήθηκε ο Κάνιας με δεύτερη κίτρινη κάρτα

ΜΙΚΡΟΓΡΑΦΙΑ

Γήπεδο: ΔΑΚ Λαμίας
Λαμία-ΠΑΟΚ 0-1
Σκόρερ: 54΄ Βαρέλα
Διαιτητής: Τσαμούρης (Πειραιά)
Κάρτες: Κόκκινη: Κάνιας (62΄ 2η κίτρινη)- Κίτρινες: Κάνιας, Βαρέλα

Συνθέσεις
ΛΑΜΙΑ (Μάκης Χάβος): Σαράνοφ, Βασιλαντωνόπουλος, Ασίγμπα (67΄ Ρόμανιτς), Αντέτζο, Πλιάτσικας, Μπλάζιτς (76΄ Βάντερσον), Δημούτσος, Καραμάνος, Μπερτόλιο, Επσταϊν (85΄ Μαστούρ), Μπαράλες

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο, Βιεϊρίνια, Κάνιας, Μαουρίσιο, Λημνιός, Πέλκας (72΄ Άκπομ, Μπίσεσβαρ (53΄ Ουάρντα), Πρίγιοβιτς (64΄ Βέρνμπλουμ)

Περισσότερα σε λίγο