Γιατί δεν θα είναι εύκολη η αποστολή με τον Παναιτωλικό

Ο Ολυμπιακός προέρχεται από δύο επίπονα παιχνίδια σε Περιστέρι και Ισπανία και πρώτος ο Πέδρο Μαρτίνς κρούει τα «καμπανάκια» για τις δυσκολίες της αναμέτρησης με τους Αγρινιώτες (3/12, 19.30).

Γιατί δεν θα είναι εύκολη η αποστολή με τον Παναιτωλικό

Ο Ολυμπιακός τα πήγε περίφημα με τον Ατρόμητο συνδυάζοντας την πολύ καλή εμφάνιση με νίκη, στάθηκε μια χαρά στο «Μπενίτο Βιγιαμαρίν» αλλά επέστρεψε στην Ελλάδα χωρίς βαθμό στις αποσκευές του και την Δευτέρα (3/12, 19.30) αντιμετωπίζει τον Παναιτωλικό, ο οποίος προέρχεται από δύο εξαιρετικές εμφανίσεις κόντρα σε ΠΑΟΚ στην Τούμπα και ΑΕΚ στο Αγρίνιο.

Το ματς με την ομάδα του Τραϊανού Δέλλα ολοκληρώνει μία πολύ δύσκολη εβδομάδα του Ολυμπιακού μετά τις εκτός έδρας αποστολές σε Περιστέρι και Σεβίλλη. Αποστολές που ήταν ιδιαιτέρως κουραστικές από πλευράς τρεξιμάτων.

Ο Παναιτωλικός είναι μία ομάδα που έβαλε δύσκολα στους δύο «Δικεφάλους» και αφού ο ΠΑΟΚ δεινοπάθησε για να τον κερδίσει στην Τούμπα με 2-1, κατάφερε μία εβδομάδα αργότερα να επικρατήσει της ΑΕΚ πιο εύκολα απ’ ό,τι δείχνει το τελικό 2-1.

Ο Μαρτίνς θεωρεί ότι ο Παναιτωλικός είναι μία ομάδα συμπαγής στην άμυνά της. Τον τελευταίο καιρό δηλαδή έχει δείξει πολύ σημαντικά σημάδια βελτίωσης στον τομέα της ανασταλτικής της λειτουργίας.

Αυτό που του έχει κάνει εντύπωση βεβαίως είναι η ικανότητα με την οποία βγαίνει στην αντεπίθεση. Έχει γρήγορους ποδοσφαιριστές από τη μεσαία γραμμή και μπροστά που μπορούν να προκαλέσουν «πονοκεφάλους» αν βρουν την άμυνα του Ολυμπιακού ανοργάνωτη.

Ο Καμαρά είναι ένας παίκτης που διακρίνεται κυρίως για την ταχύτητά του. Οι δε εξτρέμ Μανά και Ουίλιαν έχουν δείξει το τελευταίο διάστημα ότι είναι ικανοί για να προσφέρουν σημαντικές βοήθειες στο επιθετικό κομμάτι. Και σε όλους αυτούς προσθέστε και τον Μάζουρεκ που έρχεται από πίσω και πατάει περιοχή…

Επίσης να έχουμε στο νου μας και το εξής: Ο Παναιτωλικός έχει πετύχει 14 γκολ φέτος στο πρωτάθλημα (15 ο Ολυμπιακός) και είναι στη δεύτερη θέση της Σούπερ Λίγκας ως προς την ευστοχία! Δεν κάνει πολλές ευκαιρίες, αλλά όταν τις κάνει καταφέρνει και σκοράρει πολύ πιο εύκολα από τις περισσότερες ομάδες του πρωταθλήματος. Ανά 5.9 τελικές βρίσκει δίχτυα ο Παναιτωλικός και αυτό είναι ένα στοιχείο που δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητο.