Τους… τρέλανε ο Λάζαρος

Το έλεγε ότι θα γυρίσει πιο γρήγορα στις υποχρεώσεις του Ολυμπιακού και πως θα είναι έτοιμος με τη Μίλαν, αλλά κανείς δεν μπορούσε να το πιστέψει.

Τους… τρέλανε ο Λάζαρος

Μόλις την περασμένη εβδομάδα ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος έμενε εκτός δράσης. Ήταν η προπόνηση της Παρασκευής όταν σε ένα σπριντ ο 31χρονος μεσοεπιθετικός ένιωσε ένα τράβηγμα με αποτέλεσμα να εγκαταλείψει. Από τη μαγνητική που είχε βγάλει μία ημέρα μετά φάνηκε πως θα μείνει εκτός δράσης για τρεις εβδομάδες.

Οι πιο απαισιόδοξοι έκαναν λόγο ακόμα και γι’ απουσία απ’ όλα τα ματς του 2018. Ο Λάζαρος από την πρώτη στιγμή είχε πεισμώσει και είχε αποφασίσει να τους… τρελάνει όλους. Μέσα του πίστευε ότι πρώτα απ’ όλα θα προλάβαινε το παιχνίδι με τη Μίλαν.

Τους το έλεγε στον Ρέντη ότι θα είναι έτοιμος πολύ πιο γρήγορα απ’ ότι φαντάζονταν, αλλά κανείς δεν μπορούσε να το πιστέψει. Τελικά ο Χριστοδουλόπουλος κατάφερε μία εβδομάδα μετά τον τραυματισμό του να συμπεριληφθεί στην αποστολή. Αυτό που έχει κάνει είναι ένα θαύμα. Δείχνει τη φοβερή θέληση που έχει ο παίκτης να αγωνιστεί και να βοηθήσει την ομάδα.

Όσο κι αν τους έλεγε πως θα γυρίσει και πως θα είναι έτοιμος να βοηθήσει κανείς δεν μπορούσε να το πιστέψει. Δούλεψε πάρα πολύ όλες αυτές τις ημέρες και τον δικαίωσαν και οι εξετάσεις που έκανε το πρωί της Κυριακής. Σε αυτό το σημείο που βρίσκεται η σεζόν ο Ολυμπιακός έχει ανάγκη από ποδοσφαιριστές με θέληση και πάθος.