O Λιβάγια εξήγησε γιατί δεν πανηγύρισε το γκολ

Οι δηλώσεις του Μάρκο Λιβάγια μετά τη νίκη της ΑΕΚ επί της Ξάνθης με 2-0.

O Λιβάγια εξήγησε γιατί δεν πανηγύρισε το γκολ

Η ΑΕΚ νίκησε τη Ξάνθη με 2-0 στο ΟΑΚΑ και πήρε μεγάλη ανάσα μετά τα αρνητικά αποτελέσματα του περασμένου μήνα. Πρωταγωνιστές της αναμέτρησης, οι δύο σκόρερ της Ένωσης, Πόνσε (8') και Λιβάγια (91').

Ο Μάρκο Λιβάγια προέβη σε μία «περίεργη» κίνηση αφού μετά το γκολ που σημείωσε στο 1ο λεπτό των καθυστερήσεων, προτίμησε να μην πανηγυρίσει το γκολ που σκόραρε.

Προφανώς, αυτή η κίνηση δημιούργησε εύλογα ερωτήματα, στα οποία έδωσε απάντηση ο Κροάτης επιθετικός αμέσως μετά τη λήξη της αναμέτρησης.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Μάρκο Λιβάγια στην κάμερα της Novasports: «Θέλαμε τη νίκη πάρα πολύ, και δεν ήρθε καθόλου εύκολα. Θα ήθελα να ζητήσω συγγνώμη από τον κόσμο της ΑΕΚ γιατί δεν παίζαμε καλά το τελευταίο διάστημα.

Είχα διάθεση για να βοηθήσω, όταν με φώναξε ο προπονητής για να μπω, είχα όρεξη για να βοηθήσω. Το πιο σημαντικό απ' όλα όμως είναι η νίκη της ομάδας.

Δεν σκέφτηκα πως μπορεί να στραβώσει το ματς. Όλες οι ομάδες περνούν δύσκολες περιόδους. Με τη σημερινή νίκη, κάνουμε ένα βήμα για να συνεχίσουμε την καλή δουλειά και να επιστρέψουμε στα θετικά αποτελέσματα.

Το μόνο που σκεφτόμουν ήταν να βοηθήσω τους συμπαίκτες μου. Με την εικόνα που έχω τον τελευταίο μήνα, σκέφτηκα να μην πανηγυρίσω το γκολ, αλλά να συνεχίσω τη δουλειά μου.

Το ότι θα βγουν φήμες, πάντα γίνεται, για μένα μπορεί να πουν πως έβαλα κιλά κτλ. Γίνεται αυτό όταν η ομάδα δεν πάει καλά.

Όταν έβλεπα τους συμπαίκτες μου να παίζουν στο Τσάμπιονς Λιγκ, δεν αισθανόμουν καθόλου καλά. Όταν αποβλήθηκε με τον Άγιαξ, αισθάνθηκα ο πιο άτυχος ποδοσφαιριστής στον κόσμο... Πρέπει όμως να συνεχίσω τη δουλειά.

Αυτή η νίκη θα μας βοηθήσει, έχει πολύ δρόμο ακόμα για το τέλος του πρωταθλήματος. Και οι άλλες ομάδες μπορεί να έχουν μια δύσκολη περίοδο. Σε μας κράτησε ένα μήνα, θα δούμε.

Αισθάνομαι την ευθύνη απέναντι στον πρόεδρο και στον κόσμο της ΑΕΚ, για το ότι πέρυσι βγήκαμε πρωταθλητές, και φέτος περνάμε δύσκολες στιγμές».