Ράσταβατς: «Καλή εικόνα, άσχημο αποτέλεσμα»

Ικανοποιημένος από την απόδοση των παικτών απέναντι στην ΆΕΚ έμεινε ο προπονητής της Ξάνθης, Μίλαν Ράσταβατς. 

Ράσταβατς: «Καλή εικόνα, άσχημο αποτέλεσμα»

Ο Μίλαν Ράσταβατς στη συνέντευξη Τύπου μετά το παιχνίδι της Ξάνθης με την ΑΕΚ (έληξε με 2-0 υπέρ των «κιτρινόμαυρων») είπε πως του άρεσε η αμυντική λειτουργία της ομάδας του και τόνισε πως το θέμα της ήταν στο επιθετικό κομμάτι καθώς δεν κατάφερε να απειλήσει καθόλου την αντίπαλη εστία.


Αναλυτικά όσα είπε ο Ράσταβατς στη συνέντευξη Τύπου.

«Το σημερινό ματς δεν ήταν καλό υπό την έννοια πως δεν πήραμε βαθμούς, αλλά ήταν καλό σε ό,τι αφορά την εικόνα μας και όσα παρουσιάσαμε στο γήπεδο. Ήρθαμε σήμερα εδώ για να ελέγξουμε τον ρυθμό, να κρατήσουμε την άμυνα μας στο χώρο του κέντρου και να διατηρήσουμε την κατοχή για μεγάλα διαστήματα. Πολλές φορές καταφέραμε να ακολουθήσουμε αυτό το πλάνο που είχαμε αλλά δυστυχώς υπήρχαν στιγμές που δεν λειτουργήσαμε σωστά, όπως στα στημένα, όπου δεχθήκαμε και το πρώτο γκολ. Και είχαμε πρόβλημα στην επίθεση, όπου δεν μπορέσαμε να κάνουμε κάτι.

Για εμάς αυτοί οι βαθμοί θα ήταν έκπληξη, χρειαζόμαστε όμως κάτι παραπάνω. Σε ό,τι αφορά την αυτοπεποίθηση, πιστεύω θα τη διατηρήσουμε και θα παίξουμε καλύτερο ποδόσφαιρο στα επόμενα ματς. Θέλω να συγχαρώ την ΑΕΚ για τη νίκη και τους παίκτες μου επειδή έδωσαν ό,τι είχαν σήμερα».