Άρης-Παναθηναϊκός 1-1: Εφτάψυ«Χ»ος

Ο Χατζηγιοβάννης εκτέλεσε με ψυχραιμία πέναλτι στο 93΄ και ο Παναθηναϊκός που έπαιζε με 10 ποδοσφαιριστές «έκλεψε» βαθμό (1-1) από τον Άρη.

Άρης-Παναθηναϊκός 1-1: Εφτάψυ«Χ»ος

Ο Παναθηναϊκός έφυγε με τον βαθμό της ισοπαλίας από το Κλεάνθης Βικελίδης, ισοφαρίζοντας με πέναλτι του Χατζηγιοβάνη στο 93’, το πέναλτι με το οποίο είχε ανοίξει το σκορ στο 15’ ο Γιουνές.

Ο Άρης ήταν καλύτερος σχεδόν σε όλο το παιχνίδι «πέταξε» ένα ακόμη πέναλτι στο 6’ με τον Μπρούνο Γκάμα κι έχασε την ευκαιρία να προσπεράσει στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας τον Παναθηναϊκό.

Οι πράσινοι φωνάζουν για το πέναλτι με το οποίο σκόραρε ο Άρης υποστηρίζοντας ότι η μπάλα δεν βρήκε ποτέ στο χέρι του Γιόχανσον, όπως αποφάσισε ο διαιτητής Τζοβάρας με υπόδειξη του βοηθού Νικολακάκη.

ΜΙΚΡΟΓΡΑΦΙΑ

Γήπεδο: Κλεάνθης Βικελίδης

Άρης-Παναθηναϊκός 1-1

Σκόρερ: 15΄ Γιουνές (πεν)- 93΄ Χατζηγιοβάνης (πεν)

Διαιτητής: Τζοβάρας (Φθιώτιδας)

Κάρτες: Κόκκινη: 89’ Μακέντα (2η κίτρινη)-Κίτρινες: Μακέντα, Ινσούα, Ματίγια, Κουρμπέλης, Σιώπης

Συνθέσεις:

ΑΡΗΣ (Παντελίδης): Κουέστα, Κωνσταντινίδης, Βέλεθ, Δεληζήσης, Μενέντεθ - Μπάσα, Σιώπης – Γκάμα (90’ Μαρτίνες), Ντιγκινί (73’ Ματίγια), Γκαρσία (79’ Μάβραϊ) – Γιουνές

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Δώνης): Διούδης, Πούγγουρας, Κολοβέτσιος, Μαυρομμάτης (74’ Χατζηθεοδωρίδης) – Γιόχανσον (33’ Δώνης), Κάτσε (74’ Καμπετσής), Κουρμπέλης, Ινσούα – Χατζηγιοβάννης