Ο Αστέρας θα αρχίσει να «λάμπει» ξανά

Ο Αστέρας Τρίπολης πήρε τη δεύτερή του νίκη σε ισάριθμα παιχνίδι με τον Γιώργο Παράσχο στον πάγκο του και φαίνεται να ανεβαίνει τόσο βαθμολογικά, όσο και ψυχολογικά. 

Ο Αστέρας θα αρχίσει να «λάμπει» ξανά

Ο Έλληνας προπονητής μάλιστα στις δηλώσεις του μετά τον αγώνα παραδέχθηκε ότι οι νίκες βοηθάνε την ομάδα και όχι μόνο στη βαθμολογική κατάταξη.

Η αλήθεια είναι ότι όπως και πέρυσι, έτσι και φέτος, ο Αστέρας δείχνει να είναι ομάδα ψυχολογίας. Από τις καλές εμφανίσεις και τα άσχημα αποτελέσματα οι Αρκάδες έχουν φτάσει στο να παίζουν πιο μέτριο ποδόσφαιρο αλλά να κερδίζουν τους βαθμούς που χρειάζονται.

Όχι ότι το σύνολο του Γιώργου Παράσχου δεν βλέπεται, όμως η νίκη κόντρα στον Λεβαδειακό δεν μπορεί να ισχυριστεί κανείς ότι ήρθε με σούπερ εμφάνιση. Αντίθετα, υπήρξαν αγώνες φέτος που ο Αστέρας απέδιδε καλή μπάλα, όμως στο τέλος έφευγε από το χορτάρι με μια πικρή γεύση, αφού δεν κατάφερνε να πάρει τους βαθμούς.

Όσο περνάει ο χρόνος κι έρχονται αποτελέσματα, η ομάδα της Αρκαδίας θα μπορεί να συνδυάζει τις νίκες με τις καλές εμφανίσεις. Όταν συμβεί αυτό θα μπορούμε να πούμε ότι ο Αστέρας θα αρχίσει να λάμπει και πάλι. Όπως συνέβη άλλωστε και την προηγούμενη σεζόν, όταν ο Σάββας Παντελίδης είχε αντικαταστήσει τον Στάικο Βεργέτη...