ΠΑΣ Γιάννινα-ΟΦΗ 1-1: Σάντα... Κλάους

Ο Κλάους Αθανασιάδης σκόραρε στο 84΄ και έσωσε (1-1) τον ένα βαθμό για τον ΠΑΣ Γιάννινα στην αναμέτρηση με τον ΟΦΗ

ΠΑΣ Γιάννινα-ΟΦΗ 1-1: Σάντα... Κλάους

Το πρώτο γκολ του Στέφανου Αθανασιάδη στην Super League ύστερα από δυόμιση χρόνια, χάρισε το βαθμό της ισοπαλίας στον ΠΑΣ Γιάννινα στον εντός έδρας αγώνα με αντίπαλο τον ΟΦΗ (1-1). Οι Γιαννιώτες ήταν καλύτεροι στο πρώτο ημίχρονο, πίεσαν, θέλοντας να εκμεταλλευτούν τον παράγοντα έδρα αλλά δεν κατάφεραν να σκοράρουν. Οι Κρητικοί στάθηκαν καλά, είχαν τον Στρέζο σε καλή μέρα και το 0-0 ήταν ένα αποτέλεσμα που βοηθούσε τα σχέδιά της.

Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 54’ ο ΟΦΗ κατάφερε να πάρει και το προβάδισμα στο σκορ με τον Ποτουρίδη, στο πρώτο του τέρμα στην μεγάλη κατηγορία σε 116 συμμετοχές! Ένα τέρμα βέβαια που προκάλεσε τις δικαιολογημένες διαμαρτυρίες των γηπεδούχων αφού ο ρέφερι είδε φάουλ λανθασμένα σε μια φάση όπου ο Βελλίδης μπλοκάρει τη μπάλα πάνω στη γραμμή.

Το 0-1 και ο τρόπος με τον οποίο ήρθε «χάλασε» το μυαλό των γηπεδούχων. Ο Πετράκης βοήθησε με τις κινήσεις του από τον πάγκο, με την είσοδο των Μυστακίδη, Κρίζμαν. Ο ΠΑΣ πίεσε και στο 84’ βρήκε το γκολ με τον Αθανασιάδη.

ΜΙΚΡΟΓΡΑΦΙΑ

ΠΑΣ Γιάννινα – ΟΦΗ 1-1

Σκόρερ: 84' Αθανασιάδης / 54' Ποτουρίδης

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ(Πετράκης): Βελλίδης – Μπουκουβάλας, Μιχαήλ, Τζημόπουλος, Αποστολόπουλος – Λίλα, Νικολιάς, Γιάκος (67’ Μυστακίδης) – Παμλίδης, Ξύδας (60’ Κρίζμαν), Αθανασιάδης

ΟΦΗ(Παπαδόπουλος): Στρέζος – Δεληγιαννίδης, Παπάζογλου, Ποτουρίδης, Κοροβέσης – Νάστος, Μεγιάδο (83’ Παπαστεριανός) – Πλατέλλας (90’+2’ Κοιλιάρας), Κυριακίδης, Σασί (69’ Μιχόγεβιτς) – Βουό

Διαιτητής: Λάμπρου (Εύβοιας)

Βοηθοί: Καλαμπόκης (Αιτωλοακαρνανίας) – Γιαννίκος (Πειραιά)

Κίτρινες: Τζημόπουλος, Λίλα, Βελλίδης, Δεληγιαννίδης, Στρέζος, Παπάζογλου