Απόλλων- Ατρόμητος 1-1: «Χ»αρούμενος Tεννές

Με τον Μπάμπη Τεννέ για πρώτη στον πάγκο του ο Απόλλων Σμύρνης «κράτησε» 1-1 τον Ατρόμητο στη Ριζούπολη.

Απόλλων- Ατρόμητος 1-1: «Χ»αρούμενος Tεννές

Χρειάστηκε να φτάσουμε στον Δεκέμβριο για να πάρει ο Απόλλων Σμύρνης τον δεύτερο του πόντο στο φετινό πρωτάθλημα και αφότου χρειάστηκε να αλλάξει τέσσερις φορές προπονητή! Το 1-1 απέναντι στον Ατρόμητο δεν μπορεί να θεωρηθεί αποτυχία, όση ανάγκη κι αν έχει η ομάδα της Ριζούπολης πλέον τα τρίποντα και όχι τις ισοπαλίες. Όμως, απέναντι στον δεύτερο του βαθμολογικού πίνακα, το να μην ηττηθεί ο ουραγός δεν συνιστά αποτυχία.

Για να το καταφέρει αυτό ο Απόλλων χρειάστηκε ο νέος του τεχνικός, Μπάμπη Τεννές, να επιστρατεύσει στο ντεμπούτο του σύστημα με τρεις στόπερ (5-4-1). Δεν ξέρουμε αν θα είναι το μόνιμο στιλ παιχνιδιού πλέον της ομάδας, αλλά σε αυτό το ματς έφερε αποτέλεσμα καθότι περιορίστηκαν αισθητά οι χαρισματικοί επιθετικοί του Ατρόμητου.

Το σκορ στο ματς άνοιξε στο 26’ ο Τριάδης με ωραίο σουτ έξω από την περιοχή και αφού η μπάλα κόντραρε στον Χατζηισαΐα και ξεγέλασε τον Μέγιερι ενώ η ισοφάριση ήρθε στο 39’ με τον Κωτσόπουλο που είδε την μπάλα, μετά το σουτ του Μπρούνο, να βρίσκει πρώτα στο δεξί δοκάρι και έπειτα στο γόνατό του και να καταλήγει, με αρκετή δόση τύχης, στα δίχτυα.

ΜΙΚΡΟΓΡΑΦΙΑ

Γήπεδο: «Γεώργιος Καμάρας»
Απόλλων-Ατρόμητος 1-1
Σκόρερ: 26΄ Τριάδης- 39΄ Κωτσόπουλος
Διαιτητής: Κομίνης (Θεσπρωτίας)

Κάρτες: Γκίνο, Ελ-Χέλβε, Οριουέλα, Κοντοέ - Μάντσον, Μούγιακιτς, Μπρούνο, Σάκιτς.

Οι συνθέσεις:

Απόλλων Σμύρνης (Τεννές): Χουάντερσον, Κοντοές, Λούκιτς, Τζανετόπουλος (54' Ναδάλες), Οριουέλα, Κονέ, Γκίνο, Ακόστα, Μπεντινέλι (89' Βαφέας), Τριάδης (73' Ντεφεντερίκο), Ελ-Χέλβε.

Ατρόμητος (Κάναντι): Μέγερι, Κιβρακίδης (46' Μανούσος), Ρισβάνης, Χατζηισαΐας, Σάκιτς, Μπρούνο, Μάντσον (74' Βασιλακάκης), Ούμπιδες, Γιαννούλης, Κωτσόπουλος (63' Μούγιακιτς), Κουλούρης.