Στο Βέλγιο ο Οτζίτζα

Ο 29χρονος χαφ θα αδράξει την ευκαιρία του ρεπό του ερχόμενου σαββατοκύριακο και θα ταξιδέψει στην πατρίδα του.

Στο Βέλγιο ο Οτζίτζα

Τα μεταγραφικά σενάρια γύρω από το όνομα του Οτζίτζα έχουν φουντώσει και ειδικά οι συμπατριώτες του ασχολούνται σχεδόν κάθε μέρα με τον χαφ του Ολυμπιακού. Για το ερχόμενο σαββατοκύριακο ο Όσκαρ Γκαρθία έχει προγραμματίσει να δώσει ρεπό στους ποδοσφαιριστές του οι οποίοι θα επιστρέψουν εκτός απροόπτου στις προπονήσεις τη Δευτέρα το απόγευμα.

Ο Οτζίτζα έχει προγραμματίσει να πάει στο Βέλγιο και συγκεκριμένα είναι καλεσμένος σε έκθεση που θα γίνει στη Γάνδη. Ήδη οι συμπατριώτες του προαναγγέλουν την παρουσία του μέσου των «ερυθρόλευκων» καλώντας τον κόσμο να δώσει το παρών για να τον δει από κοντά.

Την ίδια ώρα, πάντως, στο Βέλγιο τα δημοσιεύματα για το μέλλον του Οφόε διαδέχονται το ένα το άλλο. «Θα αλλάξει πάλι ομάδα ο Οτζίτζα;», αναρωτιούνται στα ρεπορτάζ τους οι Βέλγοι δημοσιογράφοι. Τονίζουν πως και ο ίδιος επιθυμεί να αποχωρήσει από τον Ολυμπιακό και όλα συγκλίνουν στο ότι θα φύγει το ερχόμενο καλοκαίρι.

Από τον Ιανουάριο έτσι κι αλλιώς είχε τεθεί θέμα αποχώρησης του, όμως οι άνθρωποι του Ολυμπιακού κατέβαλλαν μεγάλη προσπάθεια προκειμένου να τον κρατήσουν κάτι που το κατάφεραν. Η πραγματικότητα, όμως, είναι ότι ο Οφόε παρόλο που έμεινε δεν βοήθησε την ομάδα. Όπως και να ‘χει, όμως, το ταξίδι που αναμένεται να κάνει το ερχόμενο Σάββατο θα φουντώσει κι άλλα μεταγραφικά σενάρια.