Ολυμπιακός: Κοιτάζει και εξτρέμ

Παρά το γεγονός ότι οι «ερυθρόλευκοι» απέκτησαν τον Γιώργο Μασούρα από τον Πανιώνιο, έχουν ανοικτές τις κεραίες τους για την απόκτηση ενός ακόμη επιθετικού που μπορεί να βοηθήσει στα πλάγια.

Ολυμπιακός: Κοιτάζει και εξτρέμ

Η απόκτηση επιθετικού θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη. Είναι επιθυμία του Μαρτίνς και από τη στιγμή που βρίσκει σύμφωνη 100% και τη διοίκηση, ο Ολυμπιακός κινείται με άκρα μυστικότητα για να φέρει άμεσα τον φορ στο λιμάνι. Να τον φέρει δηλαδή προτού «εκπνεύσει» το 2018.


Από εκεί και πέρα όμως, οι «ερυθρόλευκοι» δεν θα έλεγαν «όχι» αν τους καθόταν και μία καλή περίπτωση εξτρέμ που θα είναι ξεχωριστή από αυτή του φορ.


Δεν αποκλείεται δηλαδή ο Ολυμπιακός να κινηθεί για δύο παίκτες στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο. Για έναν φορ σίγουρα και για έναν εξτρέμ εφόσον φυσικά βρεθεί κάτι καλό. Δεν θέλουν να πάνε οι Πειραιώτες σε μία επιλογή επιθετικού για τα «φτερά» για να πουν απλώς ότι πήραν ποδοσφαιριστή.


Ο Πέδρο Μαρτίνς στηρίζει τον Ναουέλ, στηρίζει τον Ποντένσε, επιστρέφει σιγά-σιγά και ο Λάζαρος και θα προστεθεί σε ένα μήνα και ο Μασούρας του Πανιωνίου. Υπάρχει επίσης και ο Φετφατζίδης που έχει μείνει πίσω στην «ιεραρχία» των εξτρέμ, ενώ για τον Βρουσάι θα ξεκαθαρίσει τις επόμενες μέρες αν θα μετακομίσει στη Ν. Σμύρνη, κάτι που μοιάζει πλέον και το πιο πιθανό.


Ο Ολυμπιακός λοιπόν έχει ανοικτές τις κεραίες του για εξτρέμ και αν κρίνει ότι υπάρχει μία καλή περίπτωση, τότε θα κινηθεί για τη μεταγραφή. Και όταν λέμε «καλή περίπτωση» μιλάμε για έναν ποδοσφαιριστή που θα έχει μία σχετικά καλή σχέση με τα δίχτυα...