Super League: Στη Ριζούπολη ο Ατρόμητος, τo ενδιαφέρον σε Λάρισα και Ιωάννινα

Με τρεις αναμετρήσεις ανοίγει η αυλαία της 12ης αγωνιστική της Super League.

Super League: Στη Ριζούπολη ο Ατρόμητος, τo ενδιαφέρον σε Λάρισα και Ιωάννινα

Μπορεί το σημερινό πρόγραμμα της 12ης αγωνιστικής να μην περιλαμβάνει ματς μεγάλης ομάδας, ωστόσο οι αναμετρήσεις του Σαββάτου παρουσιάζουν το δικό τους ενδιαφέρον.

Στις 17:15 η ΑΕΛ υποδέχεται στο AEL FC Arena τον Πανιώνιο. Η ομάδα του Τζιανλούκα Φέστα ψάχνει οπωσδήποτε νίκη για να παραμείνει μακριά από την επικίνδυνη ζώνη. «Πρώτη» του Ρέντζα με τον Ιστορικό κόντρα στην παλιά του ομάδα.

Στη Ριζούπολη ο Απόλλων Σμύρνης με ντεμπούτο του Μπάμπη Τεννέ στην τεχνική ηγεσία φιλοξενεί τον Ατρόμητο (19:00). Οι γηπεδούχοι ψάχνουν ακόμα την πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα, ενώ οι φιλοξενούμενοι παρατάσσονται με στόχο την επιστροφή στις νίκες, μετά την ήττα τους από τον Ολυμπιακό, για να παραμείνουν στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας.

Τέλος, το πρόγραμμα ολοκληρώνεται στις 19:30 με την αναμέτρηση στους «Ζωσιμάδες» ανάμεσα σε ΠΑΣ Γιάννινα και ΟΦΗ. Με καλή ψυχολογία, μετά τη νίκη του επί του Λεβαδειακού και καλή προϊστορία (5 νίκες, 2 ισοπαλίες με ΟΦΗ) ο «Άγιαξ της Ηπείρου» ψάχνει ακόμα ένα τρίποντο. Το restart ψάχνει ο ΟΦΗ για να «ξεκολλήσει» από την προτελευταία θέση της βαθμολογίας.


Αναλυτικά το πρόγραμμα:

17:15 ΑΕΛ - Πανιώνιος (Novasports 1)
19:00 Απόλλων Σμύρνης - Ατρόμητος (ΕΡΤ 1)
19:30 ΠΑΣ Γιάννινα - ΟΦΗ (Novasports 1)