Από το αεροδρόμιο στον Ρέντη ο Ολυμπιακός

Έφτασε στην Αθήνα το μεσημέρι η αποστολή του Ολυμπιακού και οι ποδοσφαιριστές έφυγαν απευθείας για το προπονητήριο.

Από το αεροδρόμιο στον Ρέντη ο Ολυμπιακός
Eurokinissi

Νωρίς το πρωί "πέταξε" η αποστολή του Ολυμπιακού από τη Σεβίλλη και με πτήση τσάρτερ έφτασε στην Αθήνα το μεσημέρι. Οι Πειραιώτες διανυκτέρευσαν στην πρωτεύουσα της Ανδαλουσίας και προτίμησαν να αναχωρήσουν το πρωί αποφεύγοντας έτσι τη νυχτερινή πτήση και το ξενύχτι.

Ο Πέδρο Μαρτίνς, πάντως δεν χαρίζεται στους ποδοσφαιριστές του, αφού οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας συνεχίζονται και τη Δευτέρα υπάρχει ο αγώνας με τον Παναιτωλικό στο "Γ. Καραϊσκάκης".

Έτσι από το αεροδρόμιο οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού έφυγαν για τον Ρέντη, αφού είχε προγραμματιστεί προπόνηση. Η ομάδα του Πειραιά ξεκινάει την προετοιμασία της για το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό και ο Πέδρο Μαρτίνς την πολύ δύσκολη προσπάθεια να βγάλει από το μυαλό των παικτών του το παιχνίδι με τη Μίλαν.

Πριν από αυτό το σπουδαίο ματς υπάρχει ο Παναιτωλικός και η έξοδος στη Ξάνθη για το πρωτάθλημα. Ο Ολυμπιακός πρέπει να μείνει προσηλωμένος σε αυτά τα παιχνίδια και ο 48χρονος κόουτς ξέρει πως αυτό είναι ίσως το πιο δύσκολο σκέλος της προετοιμασίας της ομάδας.