Αλέξης και Δημήτρης: Το μεταξύ τους 90λεπτο

Η συνάντηση του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο για το μέλλον του Παναθηναϊκού.

Αλέξης και Δημήτρης: Το μεταξύ τους 90λεπτο

Ένα ενενηντάλεπτο για το μέλλον του Παναθηναϊκού. Κάπως έτσι θα έπρεπε να τιτλοφορείται η συνάντηση που είχαν την περασμένη Παρασκευή, ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας και ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρης Γιαννακόπουλος.
Το περιεχόμενο όσων συζητήθηκαν παρουσία του Υφυπουργού Αθλητισμού, Γιώργου Βασιλειάδη παραμένει άγνωστο όμως η διάρκεια της συνάντησης και το χρονικό σημείο που επελέγη για να γίνει αυτή αποτελούν σημαντικές ενδείξεις για τη σοβαρότητα όσων ειπώθηκαν.

Το γεγονός ότι η συνάντηση είχε διάρκεια 90 λεπτά δείχνει ότι ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος προφανώς και αναφέρθηκε με λεπτομέρειες στο σχέδιο σωτηρίας του Παναθηναϊκού. Αν κρίνουμε μάλιστα από όσα ακολούθησαν, από τον πρωθυπουργό πήρε δεσμεύσεις όσον αφορά το ΟΑΚΑ. Γι' αυτό και εν συνεχεία εμφανίστηκε να ζητά τη δέσμευση του Γιάννη Αλαφούζου αν και εφόσον η κυβέρνηση παραχωρήσει το ΟΑΚΑ.

Φυσικά και η χρονική στιγμή δεν είναι τυχαία. Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος συναντήθηκε με τον Αλέξη Τσίπρα πριν μεταβεί στο Λονδίνο. Προφανώς διότι εκεί θα πρέπει να ενημερώσει τους υποψήφιους επενδυτές και για τη θέση της κυβέρνησης.