Επιστρέφει στην Premier League ο Τουρέ

Δημοσιεύματα στην Βρετανία κάνουν λόγο για ενδιαφέρον της Γουέστ Χαμ για τον Ιβοριανό χαφ του Ολυμπιακού.

Επιστρέφει στην Premier League ο Τουρέ

Πριν μερικές ημέρες είχαμε μπαράζ δηλώσεων από τον Ντμίτρι Σέλουκ με αφορμή τον ελάχιστο χρόνο συμμετοχής που έχει ο Γιάγια Τουρέ στον Ολυμπιακό. Ο Ιβοριανός έμεινε εκτός αποστολής και από το παιχνίδι με τον Ατρόμητο και είναι προφανές ότι δεν διανύει και τις καλύτερες του ημέρες στο μεγάλο λιμάνι.

Το μέλλον του είναι εξαιρετικά αβέβαιο ή για να είμαστε σωστοί ο ποδοσφαιριστής μοιάζει να βρίσκεται πιο κοντά στην πόρτα της εξόδου. Ο ελάχιστος χρόνος συμμετοχής που έχει ο Τουρέ στον Ολυμπιακό έχει ως αποτέλεσμα να αναπτύσσονται διάφορα σενάρια σχετικά με το μέλλον του.

Πρόσφατα στην Ιταλία γράφτηκε πως η Μίλαν έχει στο… στόχαστρο της τον ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού. Στη Βρετανία βλέπουν ακόμα και επιστροφή του Γιάγια Τουρέ στην Premier League. Συγκεκριμένα σύμφωνα με δημοσιεύματα από το Νησί η Γουέστ χαμ φέρεται να είναι η ομάδα που εξετάζει σοβαρά την περίπτωση του.

Ο Μανουέλ Πελεγκρίνι εξετάζει σοβαρά την περίπτωση του έμπειρου χαφ, ο οποίος στα τελευταία παιχνίδια βρίσκεται μονίμως εκτός αποστολής. Πάντως είναι ξεκάθαρο πως θα υπάρξουν σημαντικές εξελίξεις γύρω από το συγκεκριμένο θέμα. Για το θέμα με τη Γουέστ Χαμ επιμένουν στην Αγγλία τις τελευταίες δύο ημέρες και τα δημοσιεύματα είναι καθημερινά, ενώ σήμερα (Δευτέρα) θεωρούν σχεδόν σίγουρη την επιστροφή του στην Αγγλία.