Ο λόγος που ο Φορτούνης «φτιάχνεται» σε Περιστέρι και Νέα Σμύρνη

Συνηθίζει στα ματς με τον Ατρόμητο ο διεθνής μεσοεπιθετικός να κάνει πολύ καλές εμφανίσεις, ενώ ανάλογη παρουσία έχει και στα παιχνίδια με αντίπαλο τον Πανιώνιο.

Ο λόγος που ο Φορτούνης «φτιάχνεται» σε Περιστέρι και Νέα Σμύρνη

Συγκλονιστική ήταν η παρουσία του Κώστα Φορτούνη στο δεύτερο ημίχρονο με τον Ατρόμητο. Ο Θεσσαλός χαφ έχει δύο ασίστ στην αναμέτρηση με τους Περιστεριώτες και κάνει ό,τι θέλει τους αντιπάλους του. Στην κυριολεξία πήρε από το χέρι τον Ολυμπιακό και τον οδήγησε σε μία πολύ μεγάλη νίκη.

Για τον Φορτούνη αυτό δεν είναι το πρώτο καλό ματς που κάνει στο Περιστέρι. Συνηθίζει στο συγκεκριμένο γήπεδο να κάνει πολύ καλές εμφανίσεις. Πέντε ασίστ και δύο γκολ μετράει ο Φορτούνης.

Κάτι ανάλογο συμβαίνει και στη Νέα Σμύρνη. Και εκεί ο διεθνής μεσοεπιθετικός έχει δημιουργήσει μία παράδοση πολύ καλών εμφανίσεων. Συνηθίζει να είναι καθοριστικός στα ματς κόντρα στον Πανιώνιο. Είτε σκοράρει, είτε φτιάχνει γκολ.

Πρόκειται για δύο γήπεδα του Λεκανοπεδίου στα οποία ο Κώστας Φορτούνης το παίρνει πάνω του και όταν αυτό συμβαίνει παραπάνω από μία φορά τότε παύει να είναι σύμπτωση. Έχει την εξήγηση του, πάντως όλο αυτό που συμβαίνει.

Τόσο στο Περιστέρι όσο και στη Νέα Σμύρνη ο Φορτούνης είναι από τους ποδοσφαιριστές που… ακούει πολλά. Βρίσκεται στο επίκεντρο των αποδοκιμασιών και όποτε παίζει κόντρα σε αυτούς τους αντιπάλους έχει ένα επιπλέον κίνητρο που τον οδηγεί σε καλές εμφανίσεις.