Την Παρασκευή η απάντηση της Αλ Αΐν για Μπέργκ στη FIFA

Προθεσμία μέχρι την Παρασκευή έχει η Αλ Αϊν να ορίσει ημερομηνία αποπληρωμής των οφειλών της προς το τριφύλλι στην FIFA. 

Την Παρασκευή η απάντηση της Αλ Αΐν για Μπέργκ στη FIFA

Η Αλ Αΐν έδειξε χαρακτηριστική αδιαφορία και ασυνέπεια στην αποπληρωμή των οφειλών της προς το "τριφύλλι" για την αγορά του Μάρκους Μπεργκ. Είναι ενδεικτικό ότι η ομάδα του Άμπου Ντάμπι καθυστέρησε να πληρώσει τη δόση των 725.000 ευρώ (οφειλές δύο μηνών), χωρίς μάλιστα να δείξει την παραμικρή διάθεση να δικαιολογηθεί.

Ο Παναθηναϊκός από την πλευρά του, πιεσμένος από τις οικονομικές συγκυρίες, προσπάθησε με κάθε τρόπο να πάρει τα χρήματα του, ωστόσο οι προσπάθειές του απέβησαν άκαρπες. Ως ύστατη λύση, κατέφυγε στη FIFA για να δικαιωθεί.

Με αυτή την εξέλιξη, η Αλ Αΐν ζήτησε προθεσμία μέχρι την Παρασκευή για να θέσει ένα χρονικό πλαίσιο καταβολής της οφειλόμενης δόσης της προς τους "πράσινους". Σε περίπτωση που δεν δείξει ασυνέπεια, η FIFA θα ενεργοποιήσει τη προσφυγή του τριφυλλιού.

Με τον έναν ή τον άλλο τρόπο λοιπόν, όπως όλα δείχνουν, η περιπέτεια του τριφυλλιού με την αραβική ομάδα φτάνει στο τέλος της.