Μήνυμα ελήφθη στην Τούμπα!

Ναι, ο χθεσινός Ολυμπιακός ήταν ο ορισμός του Ολυμπιακού! Τα έβαλε με θεούς και δαίμονες στο Περιστέρι, βγήκε νικητής και στον ΠΑΟΚ είναι λογικό να μην νιώθουν τόσο άνετα παρά το +6.

Μήνυμα ελήφθη στην Τούμπα!

Ξεκινάμε από τον Μαρτίνς! Συμφωνούμε 100% με τις δηλώσεις του ότι “αυτή είναι η αληθινή ταυτότητα του Ολυμπιακού”. Συμφωνούμε και 100% με την επιλογή του να ξεκινήσει τον Μπίμπαρς Νάτχο αντί του Κώστα Φορτούνη κι ας υπάρχει πολύς κόσμος που θεωρεί ότι κακώς πήρε φανέλα βασικού ο Ισραηλινός.

Λες και ο Ολυμπιακός του πρώτου 25λέπτου με τον Νάτχο στην ενδεκάδα του ήταν κακός κόντρα στον Ατρόμητο. Το αντίθετο ήταν! Για την ακρίβεια ήταν καταιγιστικός! Αδυνατούμε να θυμηθούμε τέτοιον Ολυμπιακό στο Περιστέρι τα προηγούμενα χρόνια. Και σε αυτό βοήθησε ο Νάτχο ειδικά στο πρώτο μισάωρο του ματς. Όπως βοήθησε πάρα πολύ και ο Φορτούνης με την είσοδό του στο δεύτερο ημίχρονο και ήταν ο άνθρωπος – κλειδί για το πολύ σημαντικό τρίποντο των “ερυθρολεύκων” στο Περιστέρι.

Κανείς δεν αμφισβητεί ότι ο Φορτούνης ήταν ο κορυφαίος του ματς. Όμως, αυτό δεν αναιρεί το γεγονός ότι από τα πόδια του Νάτχο ξεκίνησαν σχεδόν όλες οι μεγάλες φάσεις του Ολυμπιακού στο πρώτο μέρος. Το ότι δεν σκόραρε ο Μάνος, ο Καμαρά, ο Ποντένσε, ο Ναουέλ ή όποιος άλλος βρέθηκε σε θέση βολής, προφανώς και δεν φταίει ο Νάτχο.

Το θέμα είναι ότι ο Ισραηλινός ξεκίνησε τη δουλειά στο πρώτο μέρος, ανάγκασε τους αμυντικούς και τους χαφ του Ατρομήτου να τρέξουν αρκετά και άφησε στον Φορτούνη που ήταν φρεσκότατος και πεισμωμένος που δεν ξεκίνησε να κάνει όλη τη βρώμικη δουλειά στο δεύτερο μέρος. Όλοι βοήθησαν στο Περιστέρι, με τον Κώστα φυσικά να έχει – όπως προαναφέραμε – τον καθοριστικό ρόλο αφού ήταν ο δημιουργός των δύο γκολ...

Πάμε τώρα και στα όσα ακούστηκαν στην Θεσσαλονίκη μετά το τέλος του ματς στο Περιστέρι. Προέκυψε ξαφνικά μία ατμόσφαιρα ότι ο Ολυμπιακός... ευνοήθηκε κιόλας από τον Ευαγγέλου. Δεν χρειάζεται να πούμε πολλά πράγματα. Αυτό που μπορούμε να πούμε με σιγουριά είναι ότι ο Ολυμπιακός ήταν ο ορισμός του... Ολυμπιακού στο Περιστέρι.

Τα έβαλε με θεούς και δαίμονες, με Ευαγγέλου, με βοηθούς, με τις αγκωνιές του Γιαννούλη και κέρδισε. Άξιζε να κερδίσει όπως και σε άλλα ματς. Απλώς η διαφορά είναι ότι με τον Ατρόμητο μπήκε από το 1ο δευτερόλεπτο στο ματς, ενώ σε άλλα παιχνίδια όπως με τον Παναθηναϊκό μπήκε στο 65'.

Όσο για τα όσα λένε στην Θεσσαλονίκη; Προφανώς το μήνυμα ελήφθη στην Τούμπα. Ένα μήνυμα που λέει ότι ο Ολυμπιακός δεν θα αφήσει σε ησυχία τον ΠΑΟΚ και πώς το +6 που έχουν οι Θεσσαλονικείς περισσότερο θα αγχώσει τους παίκτες του Λουτσέσκου παρά τους ποδοσφαιριστές του Μαρτίνς. Αρκεί βεβαίως οι Πειραιώτες να συνεχίσουν στο ίδιο μοτίβο και να μην μείνουν στο Περιστέρι. Ο Παναιτωλικός για παράδειγμα έρχεται σε μία εβδομάδα διψασμένος για να κάνει ζημιά στον Ολυμπιακό. Μην ξαναδούμε συμπτώματα ΟΦΗ ή Απόλλωνα...