Όσο και να κάνετε το άσπρο - μαύρο, θα επικρατεί το «ερυθρόλευκο»...

Τα όσα διαβάζουμε μετά τη νίκη του Ολυμπιακού επί του Ατρομήτου στο Περιστέρι θα ήταν ανάξια σχολιασμού αν δεν ήταν τόσο επικίνδυνα...

Όσο και να κάνετε το άσπρο - μαύρο, θα επικρατεί το «ερυθρόλευκο»...

Ο Ολυμπιακός πήρε μια νίκη μάγκικη και Πειραιώτικη στην έδρα του Ατρομήτου και μετά το τέλος του αγώνα κάποιοι βάλθηκαν να μας τρελάνουν εντελώς!

Σε έναν αγώνα που συνέβησαν στο πρώτο ημίχρονο τα χίλια - μύρια και δεν άνοιξε... μύτη, κάποιοι βρήκαν την ευκαιρία να ξεσαλώσουν και πάλι εναντίον του Ολυμπιακού επειδή απλά τον κέρδισε και δεν άφησε βαθμούς σε μια από τις καλύτερες έδρες (και ομάδες) του πρωταθλήματος.

Οι ποδοσφαιριστές του Πέδρο Μαρτίνς φαίνονταν από το πρώτο λεπτό ότι ήταν αποφασισμένοι για τη νίκη. Είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων στο παιχνίδι και κατάφεραν να κλείσουν τους γηπεδούχους στην περιοχή τους, χωρίς ωστόσο να μπορέσουν να σημειώσουν κάποιο τέρμα στο πρώτο ημίχρονο. Αντίθετα, δέχθηκαν γκολ κόντρα στη ροή του αγώνα και ενώ ο διαιτητής της αναμέτρησης έδειχνε να έχει... καταρράκτη.

Ειδικά στη φάση του 35ου λεπτού, όταν ο δανεικός από τον ΠΑΟΚ ποδοσφαιριστής του Ατρομήτου, Δημήτρης Γιαννούλης, κάνει άριστη επίδειξη των γνώσεών του στις πολεμικές τέχνες με την αγκωνιά στην καρωτίδα του Ποντένσε εντός περιοχής, ο διαιτητής έπρεπε να είναι τουλάχιστον τυφλός για να μη σφυρίξει παράβαση. Και μάλλον ήταν...

Σαν να μην έφτανε αυτό, ο αμυντικός των γηπεδούχων στη συνέχεια στέκεται πάνω από τον Ποντένσε και τον στολίζει και με μερικά γαλλικά, μάλλον επειδή συνέχισε να αναπνέει μετά το δολοφονικό χτύπημα!

Γενικά το παιχνίδι των παικτών του Κάναντι ήταν σκληρό. Μέχρι ένα σημείο δικαιολογείται αφού για τον Ατρόμητο το παιχνίδι αυτό ήταν ντέρμπι. Όχι όμως και για τους φιλοξενούμενους οι οποίοι ντέρμπι χαρακτηρίζουν μόνο τους αγώνες με τον αιώνιο τους αντίπαλο, Παναθηναϊκό. Το απέδειξε ο Ολυμπιακός ότι ήταν ανώτερος με τη γενικότερη συμπεριφορά του στο γήπεδο και με τον τρόπο που έκλεισε τους γηπεδούχους.

Όμως ας επιστρέψουμε στο θέμα μας που δεν είναι άλλο από τα όσα διαβάσαμε μετά τη νίκη της ομάδας του Πειραιά. Κάποιοι έσπευσαν να βγάλουν σε θέση οφσάιντ τον Βούκοβιτς για να δημιουργήσουν κλίμα ενάντια στον Ολυμπιακό, τονίζοντας ότι οι «ερυθρόλευκοι» πήραν το ματς λόγω διαιτητικής εύνοιας. Φυσικά ούτε που ασχολήθηκαν με τον Γιαννούλη ο οποίος έπρεπε να είχε δεχθεί... τρεις κόκκινες στον αγώνα.

Για να τελειώνουμε λοιπόν: Μπορείτε να κάνετε όση προπαγάνδα θέλετε, μπορείτε να βαφτίσετε από τώρα πρωταθλητή τον ΠΑΟΚ, μπορείτε να κολυμπάτε στη λάσπη που ρίχνετε στον Ολυμπιακό... Αυτό που θα πρέπει όμως πάντα να θυμάστε, είναι ότι όσο και να κάνετε το άσπρο - μαύρο, το ερυθρόλευκο θα είναι πάντα ισχυρότερο!

ΥΓ. Ο Ατρόμητος δίκαια είναι στη δεύτερη θέση του πρωταθλήματος. Είναι από τις ομάδες που παίζουν ποδόσφαιρο, έχει δεμένο σύνολο, έναν από τους καλύτερους προπονητές της που βρίσκονται αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα και πολλές και άξιες μονάδες. Δεν χρειάζεται καμία βοήθεια από κανέναν για να υπερασπιστεί τις θέσεις του. Όσοι λοιπόν ασχολούνται με άλλες ομάδες και χθες έσπευσαν να κάνουν το συνήγορο του διαβόλου, καλό θα ήταν να χαλαρώσουν λιγάκι. Οι Περιστερώτες δεν τους χρειάζονται.

ΥΓ1. Είναι καλό για τον Ατρόμητο που έχει κάποιους δανεικούς ποδοσφαιριστές από τον ΠΑΟΚ. Ειδικά ο Κουλούρης και ο Χατζηισαΐας του δίνουν αρκετή δυναμική. Καλύτερο θα ήταν να τον άφηνε ο δικέφαλος του βορρά να τους χρησιμοποιεί και στα μεταξύ τους παιχνίδια. Και ο ΠΑΟΚ θα έπαιζε απέναντι σε μια πιο ανταγωνιστική ομάδα και θα μετρούσε καλύτερα τις δυνάμεις του και οι δανεικοί θα είχαν την ευκαιρία να δείξουν στον προπονητή της ομάδας που ανήκουν, ότι αξίζουν μια ευκαιρία και εκεί...

ΥΓ2. Πολλοί μιλάνε για αλητείες του Ολυμπιακού στο ημίχρονο, επειδή οι άνθρωποι της ομάδας διαμαρτυρήθηκαν έντονα για τα αυτονόητα. Είναι οι ίδιοι, που όταν κάποιος πρόεδρος έμπαινε με πιστόλια στο γήπεδο, έγραφαν ότι ο άνθρωπος μπερδεύτηκε και αντί να μπει στο σκοπευτήριο, μπήκε σε ποδοσφαιρικό αγώνα...

ΥΓ3. Σε εκπομπή της τηλεόρασης, διαιτητής σχολιάζει το δολοφονικό μαρκάρισμα του Γιαννούλη στον Ποντένσε:

- «Εδώ έχουμε ένα μαρκάρισμα που δεν ξέρω πως να το χαρακτηρίσω».

- «Ε, εντάξει πέφτει και λίγο εύκολα», του απαντάει ο σχολιαστής.

Αλήθεια τώρα;