Απόλλων Σμύρνης: Διαζύγιο με Μαντζουράκη με... εκτίμηση

Η «Ελαφρά Ταξιαρχία» ανακοίνωσε την ολοκλήρωση της συνεργασίας με τον Γιάννη Μαντζουράκη,

Απόλλων Σμύρνης: Διαζύγιο με Μαντζουράκη με... εκτίμηση

Ήταν γνωστό από χθες, είναι πλέον και τυπικό. Ο Γιάννης Μαντζουράκης αποτελεί παρελθόν για τον Απόλλωνα Σμύρνης. Η ΠΑΕ ανακοίνωσε το πρωί της Δευτέρας την ολοκλήρωση της συνεργασίας εκφράζοντας την εκτίμηση στον πρώην πλέον τεχνικό της.

Η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης ολοκληρώνει τη συνεργασία της με τον προπονητή, Γιάννης Μαντζουράκη. Ο κ. Μαντζουράκης ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της ομάδας σε μια ιδιαίτερα δύσκολη περίοδο γι' αυτήν. Κατάφερε σε μικρό χρονικό διάστημα να βελτιώσει την αγωνιστική εικόνα της και να παλέψει σε όλους τους αγώνες που έδωσε με τον ίδιο στον πάγκο. Με το αδιαμφισβήτητο κύρος του, τις γνώσεις του και την εργατικότητά του έκανε την ομάδα μας καλύτερη από αυτή που παρέλαβε.

Δυστυχώς οι δρόμοι μας χωρίζουν καθώς είμαστε εκ των πραγμάτων αναγκασμένοι να αναθεωρήσουμε το αρχικό πλάνο μας. Ο Απόλλων Σμύρνης θα συνεχίσει να δίνει τις μάχες του μέσα στους αγωνιστικούς χώρους σε κάθε αγώνα.

Ο κ. Μαντζουράκης παραμένει ένας άνθρωπος και ένας επαγγελματίας που εκτιμούμε ιδιαίτερα. Τον ευχαριστούμε ιδιαίτερα για την τεράστια προσφορά του και του ευχόμαστε καλή τύχη στο επόμενο επαγγελματικό βήμα του.