ΟΦΗ-Άρης 1-2: «Δραπέτευσε» ο Άρης με Γιουνές στις καθυστερήσεις

Ο Γιουνές σκόραρε δύο γκολ στο 90΄και έδωσε την νίκη στον Άρη κόντρα στον ΟΦΗ για την ενδέκατη αγωνιστική της Super League. 

ΟΦΗ-Άρης 1-2: «Δραπέτευσε» ο Άρης με Γιουνές στις καθυστερήσεις

Μέσα σε ενάμιση λεπτό στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης, ο Χάμζα Γιουνές έστειλε την μπάλα δύο φορές στα δίχτυα του ΟΦΗ και την ομάδα του από την κόλαση στον παράδεισο. Οι Θεσσαλονικείς απέδρασαν με ανατροπή από το «Γεντί Κουλέ» (1-2) με τον Σάββα Παντελίδη να συνδυάζει το ντεμπούτο του στον πάγκο του Άρη με ένα πολύτιμο διπλό.

Ο μεγάλος πρωταγωνιστής Γιουνές ήρθε από τον πάγκο, δικαιώνοντας τον προπονητή του στο 93’ και στο 94’. Στο πρώτο του γκολ σουτάρει από το ύψος του πέναλτι, η μπάλα βρήκε αρχικά το αριστερό δοκάρι και στη συνέχεια το δεξί, αλλά την τελευταία κουβέντα στη φάση την είχε ξανά ο Τυνήσιος που πήρε το ριμπάουντ και με προβολή έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-1.

Εβδομήντα οχτώ δευτερόλεπτα έπειτα, από εκτέλεση κόρνερ από τα αριστερά, ο Γιουνές με κεφαλιά, έκανε το 1-2.

Για τον ΟΦΗ είχε ανοίξει το σκορ ο Σασί στο 75’. Αμαρκάριστος στην περιοχή πήρε την κεφαλιά και δεν αστόχησε.

Ο Άρης στο 0-0 είχε δύο δοκάρια. Με τον Γιουνές στο 68’ σε απευθείας εκτέλεση φάουλ και με τον Γκαρσία στο 70’.

ΜΙΚΡΟΓΡΑΦΙΑ

Γήπεδο: «Γεντί Κουλέ»

ΟΦΗ-Άρης 1-2

Σκόρερ: 75' Σασί/ 90',93' Γιουνές

Διαιτητής: Αθανάσιος Τζήλος (Λάρισας)

Κάρτες: Νάστος, Κοροβέσης/Μπρούνο Γκάμα

ΟΦΗ (Νίκος Παπαδόπουλος): Στρέζος, Κομεσίδης(Σασί 46'), Παπάζογλου, Ποτουρίδης, Δεληγιαννίδης, Κυριακίδης(Οικονόμου 74'), Πλατέλλας, Νάστος, Κοροβέσης, Κουτσιανικούλης, Βουό.

ΑΡΗΣ (Σάββας Παντελίδης): Κουέστα, Κωνσταντινίδης, Δεληζήσης, Βέλεθ, Βαλεριάνος(Μενέντεθ 80'), Σιώπης, Μπάσα(Ματίγια 71'), Ματέο Γκαρσία, Γκάμα, Μαρτίνες(Γιουνές 57'), Ντιγκινί