ΠΑΣ Γιάννινα-Λεβαδειακός 2-0: Τι Γκριεζμάν τι Κρίζμαν

Με δύο γκολ του Κρίζμαν ο ΠΑΣ Γιάννινα επικράτησε του Λεβαδειακού με 2-0 για την ενδέκατη αγωνιστική της Super League. 

ΠΑΣ Γιάννινα-Λεβαδειακός 2-0: Τι Γκριεζμάν τι Κρίζμαν

Με τον Κρίζμαν να σημειώνει δυο γκολ, το δεύτερο με ανάποδο ψαλιδάκι (!), ο ΠΑΣ Γιάννινα επικράτησε στους «Ζωσιμάδες» με 2-0 του Λεβαδειακού και επέστρεψε στις νίκες ύστερα από δυο μήνες! Τελευταίο τρίποντο στις 22/9 με αντίπαλο τον Άρη (1-0).

Οι Γιαννιώτες ήταν καλύτεροι στη μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης και έκαναν πιο εύκολο το έργο τους με το γκολ του Κροάτη επιθετικού στο 18’ (κεφαλιά μετά τη σέντρα του Μπουκουβάλα). Το άγχος έφυγε από τα πόδια των γηπεδούχων που έλεγχαν το ματς. Ο Λεβαδειακός σκόραρε στο 43’ αλλά το γκολ του Μαρκόφσκι σωστά ακυρώθηκε ως οφσάιντ.

Στην επανάληψη ο ΠΑΣ έχοντας προίκα το 1-0 από το πρώτο ημίχρονο, πατούσε καλύτερα στο γήπεδο και στο 50' έκαναν το 2-0 με το καταπληκτικό γκολ του Κρίζμαν μετά τη σέντρα του Αποστολόπουλου. Ο Λεβαδειακός στο 80’ είχε οριζόντιο δοκάρι σε κεφαλιά του Ζησόπουλου για να ξαναμπεί στο ματς αλλά δεν τα κατάφερε και έτσι δεν απέφυγε ακόμη μια ήττα που τον κρατά χαμηλά στη βαθμολογία.

ΜΙΚΡΟΓΡΑΦΙΑ

Γήπεδο: «Ζωσιμάδες»

ΠΑΣ Γιάννινα-Λεβαδειακός 2-0

Σκόρερ: 18',50' Κρίζμαν

Διαιτητής: Γεώργιος Τζοβάρας (Φθιώτιδας)

Κάρτες: Παμλίδης, Νικολιάς/Κρνέτα

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Βελλίδης, Μπουκουβάλας, Μιχαήλ, Τζημόπουλος, Αποστολόπουλος, Νικολιάς, Λίλα, Γιάκος, Ντόλοβατς(Ξύδας 46'), Παμλίδης, Κρίζμαν(Αθανασιάδης 78').

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ: Μπάγιτς, Τσαμπούρης, Ζησόπουλος, Παντελιάδης, Κρνέτα, Καραχάλιος, Όμο(Καθάριος 75'), Σαβαντογκό, Στανόγεβιτς(Ιωαννίδης 56'), Νανγκίς(Μανγκά 56'), Μαρκόφσκι.