Ολυμπιακός: Τι σημαίνει ο αποκλεισμός του Τουρέ

Ο Ιβοριανός θα ξαναδεί άλλο ένα παιχνίδι από την τηλεόραση, κάτι που έρχεται ως συνέχεια των διαφόρων δηλώσεων που είχε κάνει ο Σέλουκ που άφηνε ανοικτό το μέλλον του στον Ολυμπιακό.

 

Ολυμπιακός: Τι σημαίνει ο αποκλεισμός του Τουρέ

Θα μπορούσε να πει κάποιος ότι ο αποκλεισμός του Γιάγια Τουρέ από το Περιστέρι ήταν μία απολύτως φυσιολογική εξέλιξη με βάση τα «πεπραγμένα» της καθημερινότητας του Ρέντη.

Λαμβάνοντας υπόψη το καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, ο Ιβοριανός για να έμπαινε στη 18άδα, θα έπρεπε να έμενε εκτός κάποιος από τους Μπουχαλάκη, Γκιγιέρμε, Νάτχο, Καμαρά ή Φορτούνη!

Στον πάγκο κόντρα στον Ατρόμητο, με βάση τα όσα έχει κάνει στα προηγούμενα ματς ο Μαρτίνς, θα πρέπει να υπάρχει ένας τερματοφύλακας (Γιαννιώτης), ένας στόπερ (Μιράντα), δύο χαφ (δύο από τους Νάτχο, Καμαρά και Μπουχαλάκη), ένας εξτρέμ (Φετφατζίδης ή Βρουσάι), ένας επιθετικός (Γκερέρο) και ένας «πασπαρτού» (Τοροσίδης). Οπότε, ο Τουρέ δεν… χώραγε. Ο Αφρικανός το έδειχνε και με την εικόνα του στον Ρέντη ότι δεν βρισκόταν στον απαιτούμενο βαθμό για να «απειλήσει» τους άλλους χαφ που πήρε ο Μαρτίνς για τον αγώνα με τον Ατρόμητο.

Από την άλλη, όμως, δεν μπορεί να παραβλέψει κανείς το γεγονός ότι ο αποκλεισμός του από τον αγώνα του Περιστερίου έρχεται ως επακόλουθο των δηλώσεων που είχε κάνει (δις) ο μάνατζέρ του Ντμίτρι Σέλουκ το προηγούμενο δεκαήμερο. Δηλώσεις που ουσιαστικά ήταν σαν να άνοιγαν την πόρτα της εξόδου στον Ιβοριανό…

Έως τις γιορτές απομένει ένας μήνας. Εώς τότε θα έχουν ξεκαθαρίσει όλα…