Αστέρας Τρίπολης-ΑΕΛ 2-0: Έσπασε η γκίνια

Με το δεξί μπήκε στην εποχή Γιώργου Παράσχου ο Αστέρας Τρίπολης που νίκησε 2-0 την ΑΕΛ για την ενδέκατη αγωνιστική της Super League.

Αστέρας Τρίπολης-ΑΕΛ 2-0: Έσπασε η γκίνια

Η εποχή του Γιώργου Παράσχου στον πάγκο του Αστέρα ξεκίνησε με νίκη, καθώς οι Αρκάδες, πήραν μία πολύ σημαντική τόσο για ψυχολογικούς αλλά κυρίως για βαθμολογικούς λόγους νίκη, επικρατώντας της Λάρισας με 2-0.

Το σύνολο του 65χρονου τεχνικού μπήκε πολύ δυνατά από την αρχή της αναμέτρησης και είχε την κυριαρχία των κινήσεων, θέλοντας να βρει το γρήγορο γκολ, που θα έκανε πιο εύκολη την αποστολή του.

Η υπεροχή του Αστέρα στο ματς έναντι της ακίνδυνης επιθετικά Λάρισας, επιβεβαιώθηκε στο δεύτερο ημίχρονο. Ο Καλτσάς στο 55’ μετά από την όμορφη σέντρα του Κώτσιρα, εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια στην άμυνα των «βυσσινί» και με καρφωτή κεφαλιά, τιμώρησε την αντίδραση των παικτών της ΑΕΛ, για το 1-0.

Το άγχος από τους ποδοσφαιριστές των γηπεδούχων έφυγε και τα πόδια τους «λύθηκαν» με αποτέλεσμα ο Αστέρας να πετύχει και δεύτερο τέρμα στο 89’ με τον Μανιά και να «κλειδώνει» το «τρίποντο» με υποδειγματικό πλασέ.

ΜΙΚΡΟΓΡΑΦΙΑ

Γήπεδο: ''Θεόδωρος Κολοκοτρώνης''

Αστέρας Τρίπολης-ΑΕΛ 1-0

Σκόρερ: 55' Καλτσάς, 89' Μανιάς

Διαιτητής: Αναστάσιος Παπαπέτρου (Αθηνών)

Κάρτες: Τριανταφυλλόπουλος, Φατιόν, Μουνάφο

Αστέρας Τρίπολης (Γιώργος Παράσχος): Παπαδόπουλος, Κώτσιρας, Τριανταφυλλόπουλος, Ματρικάρντι, Κυριακόπουλος, Βαλιέντε, Μουνάφο, Καλτσάς(Άνχελ Μαρτίνεθ 84΄), Ρόλε(Τσιλιανίδης 60'), Τόνσο, Μανιάς.

ΑΕΛ (Τζανλούκα Φέστα): Κρίστινσον, Γκόλιας, Ζίζιτς, Γρομητσάρης, Χοτζάλι(Μπαργκάν 72'), Χούμπτσεφ, Μιλοσάβλιεβιτς, Φατιόν, Πίτι(Σαχίτι 67'), Ντέλετιτς, Νούνιτς(Κούνιτς 84').