Ολυμπιακός: Να μην «τριτώσει» το κακό θέλει ο Μαρτίνς

Ο Πορτογάλος τεχνικός δεν έχει χωνέψει την εικόνα της ομάδας του μετά τη διακοπή του Σεπτεμβρίου και του Οκτωβρίου. Υπήρχε λόγος που έκανε λόγο για «τελικό» στο Περιστέρι.

 

Ολυμπιακός: Να μην «τριτώσει» το κακό θέλει ο Μαρτίνς

Το παιχνίδι στο Περιστέρι με τον Ατρόμητο είναι «τελικός». Κι αυτό δεν το λέμε εμείς, αλλά ο ίδιος ο Πέδρο Μαρτίνς στους ποδοσφαιριστές του. Πρόκειται για ένα ματς που αν θελήσει ο Ολυμπιακός να μην χάσει την επαφή με την κορυφή, θα πρέπει να το κερδίσει.

Κι όχι τίποτε άλλο, αλλά οι «ερυθρόλευκοι» πρέπει κάποια στιγμή να κερδίσουν και ένα μεγάλο ματς. Ναι μεν πήρε το διπλό στο Χαριλάου, αλλά δεν κέρδισε ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Παναθηναϊκό.

Ο Πέδρο Μαρτίνς από τις αρχές της εβδομάδας έχει πέσει με τα μούτρα στη δουλειά στο σκάουτινγκ του Ατρομήτου. Γνωρίζει πολύ καλά τις δυσκολίες της αναμέτρησης και δεν είναι τυχαίο ότι λέει σε καθημερινή βάση στον Ρέντη ότι πρόκειται για το πιο δύσκολο ματς εώς τώρα στο πρωτάθλημα.

Αυτό έχει να κάνει με το γεγονός ότι απέναντί του θα βρει μια ομάδα που βρίσκεται με το σπαθί της στη 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα, αλλά και επειδή εδώ που έχουν φτάσει τα πράγματα, ο Ολυμπιακός καλείται να πάει με το απόλυτο των νικών εώς τα Χριστούγεννα.

Επίσης, ο Πορτογάλος τεχνικός χαρακτήρισε ως «τελικό» τον αγώνα στα δυτικά προάστια, γιατί ακόμη δεν έχει χωνέψει τον τρόπο με τον οποίο επέστρεψαν οι «ερυθρόλευκοι» μετά τη διακοπή του Σεπτεμβρίου και του Οκτωβρίου.

Τον Σεπτέμβριο κινδύνευσε να χάσει μέσα στο Καραϊσκάκη από τον Αστέρα Τρίπολης, αλλά τελικά τον κέρδισε με 2-1 με γκολ του Νάτχο στις καθυστερήσεις. Τον δε Οκτώβριο ταξίδεψε στο Ηράκλειο, δεν εμφανίστηκε στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα με τον ΟΦΗ και ηττήθηκε με 1-0.

Δεν θέλει λοιπόν να τριτώσει το... κακό και μετά τη διακοπή του Νοεμβρίου. Για αυτό το λόγο έχει ξεκινήσει τα τετ α τετ και τις ομιλίες περί «τελικού» από τις αρχές της εβδομάδας. Αντιλαμβάνεται ότι η κατάσταση είναι τόσο στριμωγμένη βαθμολογικά που δεν χωράει άλλη απώλεια. Αφήστε δε που όταν οι Πειραιώτες θα πατήσουν το πόδι τους στον αγωνιστικό χώρο του Περιστερίου, θα γνωρίζουν και το αποτέλεσμα της Τούμπας (ΠΑΟΚ – Ξάνθη). Οπότε, το «πρέπει» θα έχει ακόμη μεγαλύτερη δυναμική εντός των κόκκινων αποδυτηρίων.