Τζανακάκης: «Θέλουμε χρόνο με τον Παντελίδη»

Ο Μανώλης Τζανακάκης μίλησε για την αναμέτρηση του Άρη με τον ΟΦΗ στην Κρήτη. 

Τζανακάκης: «Θέλουμε χρόνο με τον Παντελίδη»

Σε δηλώσεις του στην εκπομπή «Κόσμος των σπορ» της ΕΡΤ3, ο αμυντικός του Άρη Μανώλης Τζανακάκης μίλησε για τον νέο προπονητή των «κιτρινόμαυρων» Σάββα Παντελίδη και για το παιχνίδι που ακολουθεί με τον ΟΦΗ στην Κρήτη.

Αναλυτικά όσα είπε ο Τζανακάκης

Για τον Σάββα Παντελίδη: «Η διακοπή βοήθησε να γνωρίσουμε καλύτερα τον νέο μας προπονητή, να μας πει τι θέλει να αλλάξουμε και να έχουμε χρόνο να το δουλέψουμε και να παρουσιαστούμε όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι. Θέλουμε χρόνο, αλλά ο προπονητής μας τα εξηγεί και μας βλέπει πολύ καλά αυτές τις μέρες που είναι κοντά μας. Εμείς, από την πλευρά μας, πρέπει να τα αφομοιώσουμε όσο πιο γρήγορα και να προσαρμοστούμε στα θέλω του, ώστε αυτό να βγει στον αγωνιστικό χώρο».

Για το κυριακάτικο ματς με τον ΟΦΗ: «Το Γεντί Κουλέ είναι από τις πιο δύσκολες έδρες στο πρωτάθλημα. Είναι στον τόπο μου και είναι ένα ιδιαίτερο συναίσθημα, αλλά πάμε για τη νίκη και θα τα δώσουμε όλα. Κάποια αρνητικά αποτελέσματα μας άφησαν πίσω, αλλά όχι πολύ. Αν φέρουμε καλά αποτελέσματα στα επόμενα ματς θα έρθουμε ξανά στον στόχο μας, που είναι η πεντάδα».