Στην λίστα της Σπόρτινγκ ο Κουλούρης

Σύμφωνα με πορτογαλικά δημοσιεύματα, η Σπόρτινγκ Λισαβόνας κοιτάζει το ενδεχόμενο δανεισμού με οψιόν αγοράς του Ευθύμη Κουλούρη.

Στην λίστα της Σπόρτινγκ ο Κουλούρης

Ο Ευθύμης Κουλούρης στη μεταγραφική λίστα της Σπόρτινγκ Λισαβόνας. Αυτό αποκαλύπτει η πορτογαλική εφημερίδα "A Bola", υποστηρίζοντας ότι η Σπόρτινγκ , μετά από έρευνα αγοράς «πρόσθεσε στη λίστα της το όνομα του Κουλούρη, του 22χρονου Έλληνα του ΠΑΟΚ , που αγωνίζεται δανεικός στον Ατρόμητο».

Όπως σημειώνει η πορτογαλική εφημερίδα, τα «λιοντάρια» έχουν ήδη αρχίσει κάποιες διερευνητικές επαφές, προκειμένου να συνειδητοποιήσουν ποιες είναι οι πραγματικές πιθανότητες για την απόκτηση του παίκτη και «οι πρώτες αναφορές δεν ήταν ενθαρρυντικές, διότι στο Alvalade η ιδέα ήταν να δοθεί δανεικός μέχρι το τέλος της σεζόν. Από την Θεσσαλονίκη ήρθε η πληροφορία ότι ο παίκτης παραχωρείται σε αντάλλαγμα 7 εκατ. ευρώ, τιμή πολύ υψηλή για την Σπόρτινγκ».

Μάλιστα η "A Bola" σημειώνει ότι η Σπόρτινγκ θα παρουσιάσει μια πρόταση για τον δανεισμό του έως το τέλος της σεζόν, αλλά με μια επιλογή αγοράς στο τέλος της σεζόν.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ