Βίντεο με επίμαχες φάσεις παρέδωσε στην ΚΕΔ ο ΠΑΣ Γιάννινα!

Βίντεο με επίμαχες φάσεις παρέδωσε ο Γιώργος Χριστοβασίλης στην ΚΕΔ, στο πλαίσιο συνάντησης με τον Βίτορ Περέιρα.

Βίντεο με επίμαχες φάσεις παρέδωσε στην ΚΕΔ ο ΠΑΣ Γιάννινα!

Ο πρόεδρος του ΠΑΣ Γιάννινα, Γιώργος Χριστοβασίλης, βρέθηκε στα γραφεία της ΚΕΔ με τον Βίτορ Περέιρα για να εκφράσει τα παράπονά του για ορισμένες διαιτησίες σε βάρος της ομάδας του. Μάλιστα, παρέδωσε και βίντεο με επίμαχες φάσεις σε βάρος των Ηπειρωτών.

Αναλυτικά το Δελτίο Τύπου του ΠΑΣ Γιάννινα:

Ο Πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 συναντήθηκε, σήμερα το πρωί, με την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΟ, επικεφαλής της οποίας είναι ο Πορτογάλος κ.Περέιρα.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης ο κ.Χριστοβασίλης εξέφρασε τους προβληματισμούς του, για την μέχρι τώρα διαιτησία στους αγώνες του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ. Αναφέρθηκε στα περιστατικά και τη διαιτησία των αγώνων με την Ξάνθη, τη Λάρισα και τον Ατρόμητο Αθηνών και παράλληλα παρέδωσε σε video τις επίμαχες φάσεις, για χρήση από την Επιτροπή.

Ο Πορτογάλος αρχιδιαιτητής και οι συνεργάτες του στην Επιτροπή Διαιτησίας άκουσαν με προσοχή τον κ.Χριστοβασίλη μοιράστηκαν τις απόψεις τους για το Ελληνικό Πρωτάθλημα και φρόντισαν να καθησυχάσουν τον Πρόεδρο της ομάδας, λέγοντας ότι θα επιληφθούν του προβλήματος και θα εξετάσουν τους προβληματισμούς του.

Το video που παρέδωσε ο κ.Χριστοβασίλης στην Επιτροπή Διαιτησίας είναι διαθέσιμο στον παρακάτω σύνδεσμο: