Σε συζητήσεις για παραμονή ο Προτό

Ο έμπειρος τερματοφύλακας έχει ξεκινήσει διαπραγματεύσεις με τη διοίκηση του Ολυμπιακού προκειμένου να μείνει και τη νέα σεζόν.

Σε συζητήσεις για παραμονή ο Προτό

Στον Ολυμπιακό ήρθε την τελευταία ημέρα της μεταγραφικής περιόδου έπειτα από θερμή εισήγηση του Μπέσνικ Χάσι. Ο Σίλβιο Προτό ερχόμενος στο μεγάλο Λιμάνι είχε έναν ρόλο πίσω από τον Στέφανο Καπίνο, όμως στην πορεία άλλαξαν τα δεδομένα και αμέσως έγινε βασικός. Ο έμπειρος πορτιέρο όχι απλά είναι ο νούμερο «1» γκολκίπερ των πρωταθλητών Ελλάδας, αλλά έχει καταφέρει να γίνει και ο πιο αγαπητός παίκτης στον κόσμο της ομάδα.

Και στη διοίκηση επικρατεί πολύ καλή άποψη για το Σίλβιο Προτό, ο οποίος έχει σημαντικό ρόλο και στα αποδυτήρια του συλλόγου. Στον Πειραιά θα ήθελαν να συνεχίσει και την επόμενη σεζόν ο έμπειρος γκολκίπερ και σύμφωνα με όσα γράφουν οι συμπατριώτες του έχουν ξεκινήσει ήδη συζητήσεις με τη διοίκηση των «ερυθρόλευκων» για να μείνει στον σύλλογο.

Ο ίδιος δεν το έχει κρύψει πως είναι ευτυχισμένος στον Ολυμπιακό και πως έχει ζήσει πρωτόγνωρα όμορφες καταστάσεις. Θέλει να μείνει, όμως, αυτό είναι κάτι που θα κανείς δεν μπορεί να προεξοφλήσει αυτή τη στιγμή. Επιθυμία και των δύο πλευρών είναι να συνεχίσουν, αλλά δεν μπορούμε να αποκλείσουμε και την ανατροπή στην υπόθεση του Προτό.