Μαρτύρησε ο Παϊρόζ - Ένα sms έβγαλε στο προσκήνιο τον Ρέστη για τον Παναθηναϊκό

Πως ο Ταϊλανδός «κάρφωσε» την εμπλοκή του Έλληνα επιχειρηματία με τους «πράσινους»

Μαρτύρησε ο Παϊρόζ - Ένα sms έβγαλε στο προσκήνιο τον Ρέστη για τον Παναθηναϊκό

Ένα sms που σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα έλαβε ο Γιάννης Αλαφούζος ουσιαστικά αποτελεί την επισημοποίηση της ανάμιξης του επιχειρηματία Βίκτωρα Ρέστη με τα διοικητικά του Παναθηναϊκού.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η εφημερίδα Live Sport, ο Γιάννης Αλαφούζος ζήτησε ενημέρωση από τον Παϊρόζ Πιεμπονγκσάντ για τις κινήσεις που γίνονται και ο Ταϊλανδός φέρεται να απάντησε με sms, στο οποίο έγραψε: «μιλάμε με τον Ρέστη για να τακτοποιήσουμε τις υποχρεώσεις μας στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός».

Πρόκειται ουσιαστικά για την πρώτη εμφάνιση στο προσκήνιο του Έλληνα επιχειρηματία παρά το γεγονός ότι στο πρόσφατο παρελθόν υπήρξαν ουκ ολίγα δημοσιεύματα που τον εμπλέκουν με την κίνηση που αφορά τους «πράσινους». Ο ίδιος ουδέποτε αντέδρασε ή πήρε θέση σχετικά με το συγκεκριμένο ζήτημα.

Αυτό που ουσιαστικά ζήτησε να μάθε ο Γιάννης Αλαφούζος είναι τι γίνεται με τα 10 εκατομμύρια ευρώ που θα πρέπει να βάλει η πλευρά του Πιεμπονγκσάντ στα ταμεία της ΠΑΕ καθώς αυτό προβλέπει η συμφωνία για την παραχώρηση του 50% των μετοχών του “Mr ΣΚΑΪ” στον Ταϊλανδό επιχειρηματία.

Η προθεσμία λήγει στο τέλος του Ιανουαρίου και ως τότε θα πρέπει να έχει καταβληθεί το συγκεκριμένο ποσό που έχει συμφωνηθεί. Μάλιστα το ποσό επρόκειτο να καταβληθεί σε τέσσερις ισόποσες δόσεις.

Σύμφωνα με το σημερινό δημοσίευμα, ο Γιάννης Αλαφούζος επισήμανε ότι για να καλυφθούν οι ανάγκες της ΠΑΕ θα πρέπει η πλευρά Παιρόζ να καταβάλει 3 εκατ. ευρώ έως το τέλος του χρόνου.