Όλα καλά στον ΠΑΟΚ με Κρέσπο

Ο κεντρικός αμυντικός του ΠΑΟΚ θα είναι κανονικά στη διάθεση του Λουτσέσκου για το ματς με την Ξάνθη.

Όλα καλά στον ΠΑΟΚ με Κρέσπο

Σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης θα επανέλθει στον ΠΑΟΚ Ο Χοσέ Άνχελ Κρέσπο, ο οποίος ξεπέρασε τις ενοχλήσεις που αισθάνθηκε στον ισχίο. Σταδιακά θα μπει και ο Αντελίνιο Βιεϊρίνια που στοχεύει να είναι έτοιμος στο παιχνίδι με την Τσέλσι.

Αναλυτικά όλα όσα αναφέρει το Δελτίο Τύπου του ΠΑΟΚ

«Οι μέρες για την επανέναρξη της Super League πλησιάζουν κι ο ΠΑΟΚ καλείται να συνεχίσει στον ίδιο ή ακόμα καλύτερο ρυθμό προκειμένου να διατηρηθεί στην πρώτη θέση της βαθμολογίας. Για να συμβεί αυτό θα πρέπει το Σάββατο (24.11) να κερδίσει την Ξάνθη στην Τούμπα, ώστε να παραμείνει στην κορυφή ανεξαρτήτως αποτελέσματος του δεύτερου Ατρόμητου που κοντράρεται με τον Ολυμπιακό.

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου ετοιμάζει τους ποδοσφαιριστές του για το δύσκολο εντός έδρας αγώνα δουλεύοντας στην τακτική κι ενσωματώνοντας στην ομάδα τους παίκτες οι οποίοι απουσίαζαν με τις εθνικές τους ομάδες. Ο Χοσέ Άνχελ Κρέσπο που έχει ενοχλήσεις στο ισχίο αισθανόταν καλύτερα, ωστόσο έμεινε για θεραπεία προκειμένου να προφυλαχθεί και την Πέμπτη (22.11) αναμένεται να προπονηθεί κανονικά.

Σε κομμάτι της αυριανής προπόνησης είναι πολύ πιθανό να συμμετάσχει κι ο Αντρέ Βιεϊρίνια που ακολούθησε ειδικό ατομικό πρόγραμμα και μπαίνει σε… τροχιά σταδιακής επανένταξης. Την Πέμπτη (22.11) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 17:00 στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας».