Η Μίλαν έχει βάλει στο… μάτι τον Τουρέ

Οι «ροσονέρι» παρακολουθούν τα όσα συμβαίνουν με τον Ιβοριανό χαφ στον Ολυμπιακό και περιμένουν τις εξελίξεις τον Γενάρη.

Η Μίλαν έχει βάλει στο… μάτι τον Τουρέ

Την περασμένη εβδομάδα ο Ντμίτρι Σέλουκ ξεσπάθωσε σε δηλώσεις που έκανε για τον μικρό χρόνο συμμετοχής που έχει πάρει ο Γιάγια Τουρέ στον Ολυμπιακό. Τα όσα είπε ο Ουκρανός ατζέντης κάνουν τον γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ημέρες. Ειδικά στο εξωτερικό αναπαράγονται οι δηλώσεις του που έκανε για τον πελάτη του.

Έχουμε γράψει ξανά, όμως, πως η στάση του παίκτη στις προπονήσεις είναι εντελώς διαφορετική από αυτή που έχει κρατήσει ο Σέλουκ. Είναι επαγγελματίας, συμμετέχει κανονικά στις προπονήσεις και δεν έχει δημιουργήσει το παραμικρό πρόβλημα.

Όπως και να ‘χει όμως από την Ιταλία προέκυψε δημοσίευμα της ιστοσελίδας calcioline.com. Σύμφωνα με αυτό η Μίλαν εξετάζει το ενδεχόμενο να εντάξει τον Τουρέ στο ρόστερ της. Συγκεκριμένα οι Ιταλοί αναφέρουν τις δηλώσεις του Σέλουκ για τον ποδοσφαιριστή και επισημαίνουν πως είναι μία πολύ καλή περίπτωση για τους «ροσονέρι» και με χαμηλό κόστος.

Η Μίλαν ξαφνικά έχει πολύ σοβαρό θέμα στα χαφ της. Έχει χάσει λόγω τραυματισμών τους Μπίλια και Μποναβεντούρα και… χτενίζει την αγορά προκειμένου να βρει ποδοσφαιριστή που θα μπορέσει να καλύψει αυτά τα κενά. Αν τον Ιανουάριο φύγει από τον Ολυμπιακό τότε είναι πολύ σοβαρό το ενδεχόμενο η Μίλαν να χτυπήσει την πόρτα του Ντμίτρι Σέλουκ.