Στα… πόδια του Κούτρη και η Νιουκάστλ

Μετά τη Γουέστ Χαμ, τη Ρεν και την Άουγκσμπουργκ ακόμα ένας ευρωπαϊκός σύλλογος φέρεται να έχει στο… στόχαστρο του τον 23χρονο μπακ.

Στα… πόδια του Κούτρη και η Νιουκάστλ

Χαμός γίνεται με τον Λεονάρντο Κούτρη, ο οποίος από τη στιγμή που πήρε ξανά τη θέση του στην ενδεκάδα του Ολυμπιακού έχει αναγκάσει μεγάλους συλλόγους να ασχολούνται μαζί του. Για τον 23χρονο μπακ μέχρι τώρα υπήρχε το ενδιαφέρον της Γουέστ Χαμ του Ουσίγιος και από το πρωί σύμφωνα με δημοσιεύματα η πρόθεση της να κάνει πρόταση ύψους 6 εκατομμυρίων ευρώ για τον άσο του Ολυμπιακού.

Εδώ και λίγη ώρα στην Αγγλία εμφανίζεται και η Νιούκαστλ να έχει μπει στο… κόλπο για την απόκτηση του Κούτρη. Η Νιουκάστλ έχει σοβαρό πρόβλημα στο αριστερό άκρο της άμυνας. Ο Πολ Ντάμετ ταλαιπωρείται από τραυματισμό με αποτέλεσμα να έχει τεθεί νοκ για το παιχνίδι με τη Μπέρνλι.

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν στα ρεπορτάζ τους οι Άγγλοι ο Μπενίτεθ έχει ζητήσει οπωσδήποτε μία ποιοτική προσθήκη και ο Λεονάρντο Κούτρης είναι ένας παίκτης που έχει τα χαρακτηριστικά που του αρέσουν. «Το πρόβλημα για τη Νιούκαστλ είναι η πρόθεση της Γουέστ Χαμ να κάνει πρόταση ύψους 5 εκατομμυρίων λιρών για τον αμυντικό του Ολυμπιακού», αναφέρει το ρεπορτάζ.

Θυμίζουμε ότι εκτός από τις δύο αγγλικές ομάδες και η Ρεν έχει εκδηλώσει έντονο ενδιαφέρον για τον 23χρονο μπακ των Πειραιωτών. Μάλιστα την Τρίτη οι Γάλλοι έγραφαν πως ο πρόεδρος της ομάδας είχε κάνει ταξίδι στην Ελλάδα προκειμένου να συζητήσει για τον Λεονάρντο. Παράλληλα και η Άουγκσμπουργκ τσεκάρει τον Κούτρη και φέρεται να είχε άνθρωπο τόσο στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό όσο και στο ματς της Ελλάδας με τη Φινλανδία.