Ο Ευαγγέλου διαιτητής στο Περιστέρι (pic)

Ο Αθηναίος ρέφερι ορίστηκε να διευθύνει την αναμέτρηση Ατρόμητος-Ολυμπιακός για την 11η αγωνιστική. Οι ορισμοί των αγώνων της Super League.

Ο Ευαγγέλου διαιτητής στο Περιστέρι (pic)

Ο Άγγελος Ευαγγέλου είναι ο άνθρωπος που θα διευθύνει την αναμέτρηση Ατρόμητος-Ολυμπιακός που θα διεξαχθεί την Κυριακή στο γήπεδο του Περιστερίου για την 11η αγωνιστική. Ο Αθηναίος ρέφερι φέτος έχει παίξει ακόμα μία φορά σε παιχνίδι των «ερυθρόλευκων». Ήταν το εντός έδρας ματς με τον Λεβαδειακό για το Κύπελλο Ελλάδας όταν η ομάδα του Πειραιά νίκησε 1-0 χάρη σε γκολ του Μάνου.

Ο ορισμός του Ευαγγέλου, πάντως, δεν ξυπνάει ευχάριστες μνήμες στους Πειραιώτες, αφού είναι ο διαιτητής του περσινού ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό το οποίο είχε μείνει στο 1-1. Τότε οι «ερυθρόλευκοι» είχαν παράπονα από τη διαιτησία του και τον καταλογισμό του πέναλτι υπέρ του Παναθηναϊκού.

Βοηθοί του στο ματς με τον Ατρόμητο θα είναι οι Αλεξέας (Μεσσηνίας) και Καρσιώτης (Κορινθίας), ενώ τέταρτος διαιτητής θα είναι ο Ζαχαριάδης από τη Μακεδονία. Άπαντες θα βαθμολογηθούν από τον Καρατζά (Ευβοίας).

Κατά τα άλλα το ΠΑΟΚ-Ξάνθη θα διευθύνει ο Σέζος από το Κιλκίς, το Παναιτωλικός-ΑΕΚ, ο Σκουλάς από τη Θεσσαλία και το Παναθηναϊκός-Απόλλων Σμύρνης ο Φωτιάδης από την Καστοριά.

Αναλυτικά οι ορισμοί των διαιτητών της 11ης αγωνιστικής έχουν ως εξής: