Το μήνυμα του Μαρτίνς

Ο Ολυμπιακός προετοιμάζεται για τα παιχνίδια με Ατρόμητο και Μπέτις και ο Πορτογάλος έστειλε μήνυμα για τη δουλειά που γίνεται.

Το μήνυμα του Μαρτίνς

Τον Ολυμπιακό τον περιμένουν δύο πολύ δύσκολα και σημαντικά εκτός έδρας παιχνίδια. Σε διάστημα πέντε ημερών η ομάδα του Πειραιά θα παίξει εκτός έδρας κόντρα σε Ατρόμητο και Μπέτις.

Ο Πέδρο Μαρτίνς και οι ποδοσφαιριστές του γνωρίζουν πολύ καλά πως πρέπει να κάνουν το «διπλό» στο Περιστέρι και στη συνέχεια να μη φύγουν με άδεια χέρια από τη Σεβίλλη. Η προετοιμασία των «ερυθρόλευκων» για το ματς με τον Ατρόμητο έχει ήδη ξεκινήσει και με τον 48χρονο τεχνικό να έχει ανεβάσει τους ρυθμούς.

Αυτή είναι ίσως η τελευταία ευκαιρία του Ολυμπιακού προκειμένου να ανατρέψει την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στο πρωτάθλημα. Γι’ αυτό και ο Πορτογάλος τεχνικός έχει φροντίσει μέσα από τις προπονήσεις να δείξει στους ποδοσφαιριστές του ότι προετοιμάζονται για δύο… μάχες.

«Η δουλειά μας συνεχίζεται πιο δυνατά κάθε μέρα», ανέφερε σε μήνυμα του στα social media πριν λίγο ο Πέδρο Μαρτίνς. Και είναι πραγματικότητα πως τις τελευταίες ημέρες στον Ρέντη η κούραση είναι μεγάλη, αφού η ένταση των προπονήσεων είναι πολύ έντονη.

Δείτε την ανάρτηση του Πέδρο Μαρτίνς…

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Our work continues... Stronger each day ???

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Pedro Martins (@coachpmartins) στις