Ο Ατρόμητος τιμωρήθηκε με -3 βαθμούς από την ΕΠΟ

Η ομάδα του Περιστερίου έχει περιθώριο τριών εργάσιμων ημερών για να διευθετήσει την οφειλή της προς τον Σωκράτη Φυτανίδη.

Ο Ατρόμητος τιμωρήθηκε με -3 βαθμούς από την ΕΠΟ

Το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ επέβαλλε αφαίρεση τριών βαθμών από τον Ατρόμητο για οφειλές του συλλόγου προς τον 34χρονο πρώην αρχηγό της ομάδας του Περιστερίου, Σωκράτη Φυτανίδη.

Ο Φυτανίδης διεκδικούσε τόκους επί της αρχικής οφειλής μετά τη λύση του συμβολαίου του με την ομάδα και δικαιώθηκε.

Αναλυτικά η απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ

«Το Διαιτητικό Δικαστήριο επιβάλλει στην καθής η αίτηση ΠΑΕ με την επωνυμία "Ποδοσφαιρική Ανώνμυμη Εταιρεία Α.Π.Σ Ατόμητος Αθηνών 1923", μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος επαγγελματία ποδοσφαιριστή Σωκράτη Φυτανίδη του Γερασίμου, ειδικότερα δε μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση των επιδικασθέντων με την εν λογω απόφαση νομίμων τόκων της επίμαχης και αναφερόμενης σ' αυτήν χρηματικής οφειλής, την αφαίρεση τριών (3) βαθμών από το βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματιος που αγωνίζεται, εντός προθεσμίας τριών (3) εργασίμων ημερών από την επομένη ημέρα της κοινοποιήσεως της παρούσας».

Το ποσό της οφειλής δεν ξεπερνάει τις 20.000 ευρώ. Όπως έγινε γνωστό από τον Ατρόμητο, η ΠΑΕ διευθέτησε ήδη την οφειλή της και συνεπώς δεν θα ισχύσει το -3.