Ολυμπιακός: Ανεβαίνει ο Γκερέρο

Προπονήθηκε κανονικά σήμερα ο Μιγκέλ Γκερέρο και θέτει υποψηφιότητα για τα προσεχή ματς του Ολυμπιακού.

Ολυμπιακός: Ανεβαίνει ο Γκερέρο

Δεν ένιωσε ενοχλήσεις ο Μιγκέλ Γκερέρο στο σημερινό τεστ που έκανε στο Ρέντη προκειμένου να προπονηθεί μαζί με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του. Ο Ισπανός φαίνεται πως έχει ξεπεράσει πλήρως το πρόβλημα του τραυματισμού του και εφόσον συνεχίσει να ανεβάζει στροφές και στις επόμενες προπονήσεις, τότε είναι πολύ πιθανό να συμπεριληφθεί στην αποστολή για το ματς με τον Ατρόμητο και να διεκδικήσει χρόνο συμμετοχής, πιθανότατα στη διάρκεια της αναμέτρησης.

Στον Ολυμπιακό δεν πρόκειται φυσικά να πιέσουν τον παίκτη που γυρίζει νωρίτερα από ό,τι είχε αρχικώς προβλεφθεί, ενώ ο Μαρτίνς τον υπολογίζει κυρίως για την αναμέτρηση με την Μπέτις, εκεί όπου δεν θα έχει στη διάθεσή του τον - εκτός ευρωπαϊκής λίστας - Δημήτρη Μάνο.

Για το παιχνίδι στο Περιστέρι, συνεπώς, παραμένει σοβαρή η πιθανότητα να αρχίσει ο Μάνος στην 11άδα με ανοιχτό πάντα το ενδεχόμενο να επιλεγεί ξανά η χρησιμοποίηση του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου στην κορυφή της επίθεσης. Με τον Ματίας Ναουέλ σε μια τέτοια περίπτωση να είναι υποψήφιος για τη μία θέση εξτρέμ, ενώ την άλλη έχει «καπαρωμένη» ο Ποντένσε.

Οι επόμενες δοκιμές τους Μαρτίνς μέχρι την Κυριακή, θα είναι περισσότερο διαφωτιστικές για τις προθέσεις του, αλλά η ευχάριστη είδηση είναι ότι ο Γκερέρο δηλώνει ξανά «παρών» και δίνει μια μεγάλη επιθετική λύση, μετά το πρόβλημα με τον τραυματισμό και την απουσία του Αχμέντ Χασάν.